Розглянуто Пабло Блотний | Не справедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Платонов

PlatonovFamQ♡
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
119
Реакції
98
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Пабло Блотний
  2. Особистий нікнейм: Паша Платонов
  3. Суть скарги: Не правильний розгляд скарги. + не справедливе покарання, з PG згоден, але за що DM in GZ та МG?
  4. Стосовно ДМ ЗЗ що робити коли по мені починають стріляти стояти і дивитися як по мені стріляють?
  5. Далі стосовно MG я сказав був оффтопом що дуже добре чутно.
  6. Прошу перерозглянути скаргу та винести справедливий вирок!
  7. Додатково, гравцю 53110 не було видано покарання за багоюз.
  8. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга, Тиць
  9. Дата походження: 09.05.2025

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, усі покарання видані вірно, окрім MG ( за неуважність з адміністратором проведено бесіду), стосовно покарання за DM in GZ - навіть у відповідь стріляти в зеленій зоні заборонено, щодо запитань як діяти в таких випадках якраз описано в примітках правила:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка:
є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Також Ви вказали, що гравцю не видали покарання за багоюз, на відео немає порушення даного правила.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі