Розглянуто Пабло Ескабара / DM car + DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
37
Реакції
13
Бали
23
1. Олександр Молоко / Макс Шуляк
2. Пабло Ескабара 43479
3. WellFamQ
4. Мій клан INFERNO
5. Їхав на б/у ринок. Без попередження прострілили колеса, випихнули на траву, з цього моменту включив запис. Сказали вийти з машини, потім DM car, потім DM. Якщо це було пограбування чи викрадення, то 1.Я був в населенному пункті у людному місці; 2.Гравці не означили свої наміри. 3.Я не встиг визвати поліцію
6. Тиць
7. Дата порушення: 19.03.2024 22:08

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Я уважно розглянув вашу скаргу щодо інциденту з іншими гравцями. Ось моє рішення:
Ви стверджуєте, що без попередження вас обстріляли, виштовхнули з машини та вчинили DM (Deathmatch).

Моє бачення:
Наразі між кланами в грі ведуться війни. Для перевірки та вбивства членів ворожих кланів, гравці з неофіційних організацій мають право зупиняти та обшукувати інших гравців.

Я впевнений, що вас попереджали про необхідність зупинитися. Якщо ви не виконували вимоги, то гравці могли відкрити вогонь. Макс Шуляк двічі давав вам останнє попередження з вимогою вийти з машини. Ви не підкорилися, хоча 3 людини з автоматами в руках просили вас це зробити. Непідкорення в такій ситуації розцінюється як PG (Power Gaming), незалежно від намірів інших гравців (пограбування, викрадення).

Порушення:
З боку інших гравців я не виявив жодних порушень. З вашого боку я не чув жодних слів, тому вважаю що саме зараз , ви намагаєтеся перетягнути RP-ситуацію на свою сторону.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі