Відмовлено Пабло Ескобар, Адель Шухевич // Спроба зливу співпрацівника СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Адель Шухевич, Пабло Ескобар
2. Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
3. Клан порушника: Котики, Тохіс
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Сьогодні трапилась наступна ситуація, Мій співпрацівник та друг, приїхав до Центрального Ринку, для того щоб зловити гравця який там знаходится за орієнтуванням, після чого на нього була написана ця *скарга* в ній ми бачимо, що всі аргументи які там приводяться, не мають порушень від Святослава, перший фрапс який ми бачимо, це просто як випадково було задіто машину цього гравця, як надалі видно, ніякої шкоди йому не завдавалося, тобто це просто пролаг, другий фрапс, по перше зроблен від третьої особи, по друге також не містить ніяких порушень, гравець приводить аргумент, що якоби затриманний був в масці і за це його забороенно крутити, Людина абсолютно не ознайомленна з працею СБУ, вони вважають що є якісь аксесуари Або скіни Або ще якісь речі, які можуть їх якось врятувати від затримання, те що він в масці не є нонРП, це просто аксесуар, і ми по РП ловимо людей за описом, тобто його одяг якщо співпадає, то ми по РП можемо його ловити, а маску, вже наприклад можно зняти в НПУ і подалі встановить особу, Але всеодно Цей гравець робить скаргу, будучі не ознайомленним з основами. прогулянок по ЦР там як можно побачити також немає - була чітка мета знайти людину. Тобто скарга була абсолютно притянута за уши, з метою хоч якось зробити погано Святославу.

Через короткий час, вже інша Особо Адель Шухевич aka Адель Ескобар робить на цього ж самого гравця *скаргу*, на цій скарзі все що ми можемо читко побачити, це те, що у автора на фрапсі мається розшук, що вже може стати причиною затримання, Але не дивлячись на це, гравець Адель Шухевич починає робити провокацію в сторону працівники СБУ, коли той навіть не підходив до неї, а також абсолютно неадекватно спілкуватись, сам фрапс дуже короткий, і на ньому не видно всіх наступних дій. Тобто якщо підсумувати ми бачимо порушення від гравця Адель Шухевич - а саме МініПГ(Підходити до СБУ з розшуком), провокацію, неадекватну поведінку та НонРП бо як звертає увагу сам Святослав, всі відео записи в подальшому були видаленні, тому що він бед коп, мабуть тому Цей фрапс такий короткий.

Тепер, якщо перейти до того, чому це вже можно вважати зливом, то тут виступають наступні фактори
По перше, ці дві скарги, були зроблені від людей, які знаходяться в одному клані, та дуже-дуже тісно спілкуються, по друге це факт того що самі скарги є абсолютно глупими, які не повинні особо підлягати розгляду, вже схода ситуация була з Максом Власюком, за що він в свій час вже отримав покарання за такіж самі жалоб на СБУ. Також третім фактором служить те, що на форумі можно легко знайти дуже велику Але недалу скаргу на мене від гравця Адель Шухевич, та не так давно скаргу від Пабло Ескобар також на мене, зрозумівши по прізвищям в грі, вони тепер будуть продовжувати постійно робити скарги як на мене, Амірі Ярмоленко, так і на Святослава Ярмоленко, прошу дуже уважно передевитися нові 2 скарги, тому що це Може стати тільки Початком зливу.
6. Докази (скріншот/відео): Скарга 1, Скарга 2, невдала скарга на мене від Адель
7. Дата порушення: 06.11.2023

Останнє редагування:

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
1 - Ваш друг наодинці приїхав на ринок, щоб пов'язати людей (чистий фарм), що робити не може. (Уточнював у вашого ГС)
2 - Якщо ваш співробітник порушує, він повинен відповідати, я просто зафіксував порушення, яке стосується мене та неадекватні дії працівника відносно інших гравців.
3 - Ваш співробітник виявилось ще раз порушив правила проєкту ось тут - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ебування-на-ринку-наодинці.92753/#post-413246 , тобто він порушує систематично.
4 - Я не знаю навіть в якому СБУ він перебуває, на якій посаді і тд, мені без різниці хто він такий.
5 - Ви зараз придумали якесь нове правило про "злив гравця", вітаю.
6 - Також покажу як ваш співробітник спілкується (див.нижче), мені здається просто вас хтось образив...

1699307388243.png
1699307414416.png

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
Не бачу навмисного зливу працівника СБУ.

1. Ситуації в скаргах зовсім різні, які потребують окремого розгляду;
2. Гравцям, які зафіксували можливе порушення, ніхто не забороняє писати скарги на форум;
3. Одна з прикріплених Вами скарг взагалі написана пів місяця тому.

Тому очікуйте вердикту
слідкуючих МВС, які займаються розглядом.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі