GADIM
Козак
- Реєстрування
- 25 Гру 2022
- Дописи
- 46
- Реакції
- 13
- Бали
- 8
1. Нікнейм гравця: Пабло Ескобар4018 Олеся Андрієнко84452
2. Особистий нікнейм: Гадя Мамедов
3. Клан порушника: Тoxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Volkov
5. Суть скарги: Убили возле бункера с моей стороны не было провокации, а они говорят я не имею право находится там. Там граффити есть и постоянно я там рисовал пока не пришли токсики и не зная правил что-то говорят.
2.7. Забороняється будь яким чином потрапляти на територію ворожих кланів (Картель, бункер та їх навколишня територія) та провокувати/наносити шкоду гравцям. [КПЗ 100 хвилин] Примітка: Власники картелю можуть дати відлік 10 секунд щоб покинути територію , якщо ворожі клани не виконують вимогу дозволяється вбити їх. рисовать графити можно везде
главное без провокаций
правило про отчет на 10 секунд можно давать только на картеле!
6. Особисті докази (скриншот/відео):Докази тик
7. Дата порушення: 29.04.2023
2. Особистий нікнейм: Гадя Мамедов
3. Клан порушника: Тoxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Volkov
5. Суть скарги: Убили возле бункера с моей стороны не было провокации, а они говорят я не имею право находится там. Там граффити есть и постоянно я там рисовал пока не пришли токсики и не зная правил что-то говорят.
2.7. Забороняється будь яким чином потрапляти на територію ворожих кланів (Картель, бункер та їх навколишня територія) та провокувати/наносити шкоду гравцям. [КПЗ 100 хвилин] Примітка: Власники картелю можуть дати відлік 10 секунд щоб покинути територію , якщо ворожі клани не виконують вимогу дозволяється вбити їх. рисовать графити можно везде
главное без провокаций
правило про отчет на 10 секунд можно давать только на картеле!
6. Особисті докази (скриншот/відео):Докази тик
7. Дата порушення: 29.04.2023
Останнє редагування модератором: