Розглянуто Павел Буданов \ Личная неприязнь \ Эл Самойлов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Эл Самойлов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2023
Дописи
90
Реакції
80
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Павло Буданов #17143
  2. Особистий нікнейм: Эл Самойлов #23903
  3. Суть скарги: Приветствую вас, прошу рассмотреть жалобу на данного админа так как он нарушает правила и выдает не осознанные наказания, была провокация в ВИП чат, на что Администратор не сделал ни замечания на провокацию от (Блатной Фантік #14788) Он в ВИПчат написал не дурной ли я? на что я ему ответил, и получил мут от Администратора, но за провокацию меня игрок (Блатной Фантік #14788) не получил наказание, считаю что у администратора личная неприязнь ко мне. Прошу провести с ним тщательную беседу. На скринах моих не видно первую провокацию от игрока (Блатной Фантік #14788), но уверен у Администратора есть откат если он выдал мне мут.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фото
  5. Дата походження: 04.08.2024 (01:50)

Павло Буданов

Не Ст.Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Лис 2023
Дописи
134
Реакції
68
Бали
33
Вітаю шановний гравець!
Через велику кількість повідомленнь в тому числі і у VIP Чаті чисто фізично не замітив провокації від вказаного вами гравця,проте як видно на вашому скріншоті покарання отримав інший гравець який так само провокував на образи в вашу сторону інших гравців. Особистої неприязні до вас у мене немає.Надіюсь на розуміння!​

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Згоден з рішенням адміністратора, наразі онлайн гравців дуже виріс та адміністрація можливо в деяких моментах може пропустити порушення, але ви повинні самі його зафіксувати та написати скаргу на форум та гравця буде покарано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі