Розглянуто Павлик Малюк//Порушення правил держ.організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
73
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Павлик Малюк|Макстер Хелл
  2. Особистий нікнейм: Ронні Оричімару
  3. Суть скарги: Вчора мене гравець з ніком Макстер Хелл вивів в стяжках з ЦР та відвіз в СБУ після чого я лівнув з гри,Павлик Малюк(полковник СБУ К) залив скаргу на мене за вихід під час рп (тут питань немає я порушив і получив своє) але за правилом 2.24. Заборонено співпрацювати з ОЗУ, а також будь-якими іншими бандитськими організаціями. Саме в цій ситуації людина в клані Walhalla була,в мене особисто немає фрапсу коли я лівав але я залишаю посилання на фрапс Павлика Малюка як мене з машини дістає клановець на території СБУ (знизу силка в 4 розділі) і каже ще груз доставлено,що доказує що він мене викрав, за це має бути догана СБУ,а людині з клану нон рп викрадення,також залишаю посилання на свій фрапс як мене в стяжках везли в СБУ (знизу залишив) і силка на скаргу ту шо на мене закинули якщо вдруг треба---Тиць
  4. Докази (скріншот/відео): Нон рп викрадення-Тиць Фрапс зі сторони СБУ-Тиць
  5. Дата порушення: 04.09.24

Пабло Шадоу

«Vivere militare est»
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
157
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний громадян України, особа яка проводила затримання являється нештатним співробітником СБУ а саме агентом. Тому співпраці з бандами як ви сказали тут не має все згідно закону!

Назар Котовський

Південна Україна 05
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
54
Реакції
15
Бали
13
Вітаю шановний гравець.
Переношу у відповідний розділ скарг.

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
472
Реакції
495
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Від працівника СБУ критичних порушень не побачив.

Гравець Макстер Хелл [6813022] отримує покарання за порушення правил викрадення:
4.17 Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.21Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
4.23 Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин

Гравець Ронні Оричімару [672497] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.1 "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі