Розглянуто Павло Адамс//Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саньок Бінансович

Поважний гравець
Реєстрування
27 Сер 2025
Дописи
69
Реакції
101
Бали
78
1. Ваш нікнейм:Олександр Фішер
2. Нікнейм порушника:Павло Адамс
3. Суть скарги:НПУ,ЗСУ,СБУ зайняли ПП, я їхав на робочу зміну мене зупинили працівники я очікував 5 хвилин поки мене перевірять, після того як мене перевірили, я почав покидати територію ПП на своєму авто їхав в сторону УЗ якийсь співробітник НПУ відкрив по мені вогонь по моїй автівці, після чого я зупинився для того щоб вийти підбігти вияснити підійшов до полковника саме Павло Адамс я попросив вияснити хто саме це зробив дана особа почала вести себе некомпететно говорити не адекватно/без поваг/без мінімальної субординації. 00:09 "повторюйте хоть до завтра", 01:32 "допобачення", 01:56 "я не буду бігати по кришам узнавати хто стріляв", 02:22 'валеріаночка там є лідер можете взяти заспокійливе", 3:22 "ой-ой я дуже боюся, мені шо і за тебе бігати узнавати хто з криши стріляє". Ну де якась мінімальна субординація, чи повага просто людині просто байдуже на все його співробітник стріляє по авто просто так, але йому ж байдуже, нижче прикріплюю докази:)Проосто якщо надалі будуть такі випадки, буде якось не приємно що такі люди ще на посаді яким просто на все байдуже...
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Розмова,Стріляють
5. Дата порушення:15.02.2026

Останнє редагування:

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
На відеодоказі не видно,хто та чому почав стріляти - він занадто короткий
Стосовно нешанобливого спілкування - буде вжито відповідних заходів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі