Відмовлено Павло Бойко | Нон-РП дії + порушення правил бед копу + порушення статуту + ТК +DM ZZ + образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марко Діас

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
315
Реакції
137
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Павло Бойко
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Хома
  3. Суть скарги: В мене була орієнтація я спокійно їхав тут мене просто підїжає і таранить машина СБУ звідти вилазить полковник СБУ Дніпра Павло бойко та відкриває вогонь по машині бере мене в кайданки та веде за НПУ Дніпра Починає підкидувати мені наркотики та виписав всі статті на відеодоказі зі скритої камери видно та вживав алкоголь та був пяним на моїх очах виписав мені всі штрафи та статті без ((діскорду та скріна)) предложив що випустить за 300 тисяч Потім на задній двір заходить співробітник НПУ Дніпра ті почали його виганяти потім коли той вийшов з мого поля зору інший Сбушник почав в нього стріляти та вбив потім він мене почав обзивати шо я не залию скаргу а потім посадив
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:04.09.2023

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Вітаю шановний гравець

Не розумію як ви могли записати відео порушення працівника СБУ якщо з вас було знято всі камери та диктофони, також працівник являється Бед Копом що дозволяє Ображати та вміру бити людину заради певної винагороди а саме взятки, або певної цінності щоб вас відпустити, не порушуючи правила проєкту, говорячи все вище сказане вважаю що нічого не було порушено зі сторони працівника СБУ.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі