Розглянуто Павло Буданов//Халатность Строни Адмистратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RandomNick

Старина
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
72
Реакції
67
Бали
23
Нікнейм адміністратора:Павло Буданов
Особистий нікнейм: Артемій Медвідь
Суть скарги: Добрий Ранок Шановна Адмистрація Такая Сітуація Прийшла Захожу Вигру І Бачу Бан По Причіні 6.36 я гляну пункт але я нікого не слівал але Павло Буданов пощітал що сліваю пото що він не бачел всю сітуаці где мне войсі где сідел Лідера ЗСУ І Майор ЗСУ і Майор ЗСУ Мне ображал мне войсі і лідер сказал що факту мне ображаю тамйкод 0;06-0;57 і Дана Людина мне войсі сказал що бидло і лідер це подержал це вона мне войсі образела войсі таймкод 0;31-0;34 Прошу це таймкоди посмотреть і подумаю хорошеко Шановна Адмистрація і Говорит що я ему почіняюсь таймкод 1;02-1;05 таке питання я що якась прислуга я важаю що ні але лідер себе замнил що він тут король і все ему должин то що він взял людину недикватну на посаду то важає що лідер некопітентний с посваей він порушаєт правило лідерів одне Заборено Відноситись до свое Посади Поводу Ігри да я видалів гру ту що на 04 севері граю одні блатери і недмквати я чую недикватне висловення тамйокод 1;53-2;24 тут іодно образи тамйокд 1;27-1;28-2;31 потім від слов лідер зсу чую що це слів 2;54 то що мне ображаю і єто слів це якись бред таймкод 2;53-2;54 я кажу слова тайокод 2;55-2;57 потім вони почали мне непребівати тайкод 03;01-03;05 потім даний лідер почал поводитесь недикватно таймкод 3;08-3;31 потім він говоре що я нічого не понімаю таймкод 03;31-3;43 Потім умне це дастало мне ім сказал тайкод 03;38-03;51 Потім влез конфлікт Петро Заступник ЗСУ тамймкод 3;53-4;27 говоре лідер ми тебе обсераєм що ви робите що ви сказали що я кинул докази таймкод 04;47-04;49 це ви побачите це фрапс поназиваю - образи вот фрапс;
на слідующий день захожу войсі до особи що мне образела таймкод 00;02-05;08 цему фрапсі там чутно що особа оманує мне наглую що вона каже що вона нікого неображала вот фрапс позвою спікуюсь с особу;
І Питання І Вчом іде Слів П.Будонов що закривайте глаза що лідер і озволяє собі ображти гравці.. і прошу снять бан що був видан питатка сліва мне то ість гравця Прошу Разбраца с Лідером і Адмистраторм і Прошу Розглянувати Особисто ГА 04 севера Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження:6 лист 2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, блокування акаунту я вам на цей раз скорочу до 3-ох днів. В разі, якщо за вами й надалі буде помічений злив особового складу фракції після невдалого проходження обзвону на високі посади/особисті образи на гравців тощо - ви отримаєте жорсткіше покарання.

Лідер фракції ЗСУ також отримає дисциплінарне покарання за неадекватну поведінку в діскорд.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі