Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
СхваленоПавло Герасименко /// Неадекватна поведінка та халатність
Нікнейм лідера/заступника: Павло Герасименко 5221
Особистий нікнейм: Максим Дребіт 6753106
Суть скарги:
Коли я прийшов на набір, до мене підійшов Павло Герасименко який щось до мене сказав, але я не розчув та попросив повторити, після чого він крикнув "паспорт" я запитав у нього чого він кричить на мене, потім він відповів "Ну бо ви не чуєте ніфіга" після чого я спитав "А чого ви так зі мною розмовляєте, ви хто такий?" потім він попросив ще раз мій паспорт, я спитав в нього на підставі чого я маю надавати йому свій паспорт, після чого я чую "ля ви шо приколіст, Полковник поліції, шановний" після чого я сказав "Я не бачу вашого посвідчення тоді" після чого він сказав "Ну вам його не обов*язково бачити, у мене є нашивочка на плечі" після чого я ще раз запитав "на якій підставі я маю надати свій паспорт" він відповів "бо я так сказав, паспорт надайте шановний" після чого я його попередив про те що "у мене ведеться фіксація на нагрудну екшн камеру згідно моїх прав" після чого він відповів "мені без різниці" потім він ще раз запросив паспорт, я знову запитав на якій підставі він відповів "Ну на підставі того що ви там сказали МГГ у мене ведеться запис боді камери, не бачу вашої боді камери на голому тілі" після чого він почав мені казати "Ви ведете себе як бидло наразі" далі будемо йти по словах цього невідомого пана "Манерам? Так я зараз вас навчу манерам" з інтонацією погрози. "В свою чергу ви прийшли, якесь біле, голе, всьо в татухах непонятне" "Ви мене знову перебиваєте як тупе бидло" "Знову мене перебиваєте, тупе ви бидло" "Як хочу так і розмовляю" я спитав в нього хто ви та попросив надати його посвідчення, потім він мені відповів "Я босс" потім я ще раз попросив надати його посвідчення він відповів "Нє, не забов*язанний" після чого я попросив показати номер його жетончика він відповів "Нєа"
Після цих слів до мене підійшов пан Генерал представився, показав посвідчення. Я запитав у пана генерала "Ви не скажете, хто це, після чого показав на невідомого пана який представився полковником" після чого пан Генерал, підтвердив що це полковник, далі все буде на відео з моєї нагрудної екшн камери.
Прошу покарати данного полковника за його порушення Конституції, Закону про НПУ, Кримінального Кодексу та Субординації.
Та провести повну перевірку особового складу НПУ, включно з старшим особовим складом.
Максимальне проявлення халатності зі сторони НПУ до своєї діяльності.
По максимуму принизили репутацію НПУ.
Як так вийшло що ця людина стала полковником?
Якщо Полковники роблять таке, я навіть не можу собі уявити, чому вони вчать молодший склад, який більше має взаємодії з громадянами.
Прошу максимально суворо вжити заходів до данного працівника, тому що це вже далеко не перша ситуація, саме з ним.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.