Зачинено Павло Дурнев / Незгіден з вердиктом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Лизун

Заступник мера м.Дніпро
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
46
Реакції
7
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнев
2. Особистий нікнейм: Назар Поліщук ( 776 )
3. Суть скарги: Я рахую що даний адміністатор невірно виніс вердикт по даній жалобі *тик*. Правилами сервера не заборонено стояти АФК. Якщо я правильно пам'ятаю то протягом 2 хвилин я даже маю право!! Чи по вашому якщо мені потрбіно відійти в туалет попісяти буквально 1-2 минути потрібно виходити з серверууу в 700 онлайна і далі заходити 20 минут? У мене є відео доказ на якому видно та чутно що адміністатор Анастасія Еванс ніяк не провіряла мене на АФК. На цьому відео *тук-тик* можна побачити ( тайм код 0:34 ) що о 15:44 я став афк. ( тайм код 2:27 ) в 15:46 я уже отримав кік. Якщо рахувати прямо з секундами то там МЕНШЕ 2 ХВ. Якщо ви включите звук на відео на самому початку ви зможете почути звук роботи мотора це означає що фрапс зі звуком! Протягом відео ви не побачите ні 1 смс в мою сторону від пані Анастасії Еванс і ні 1 разу її нік не появився в ГЧ. Вердикти робіть самі або це блат або я незнаю що у вас коїться! В загальних правилах серверу я не побачив правило яке би забороняло мені стояли в афк. А по правилам лідерів я маю право стояти не більше 15 хв.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження: 21.05.2023 приблизно о 15:46

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі