Розглянуто Павло Дурнєв, Артем Медвідь // некоректна видача покарання, некомпетентність || Для Керівника проекту, та вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв, Артем Медвідь
Особистий нікнейм: Джуніор Хансен
Суть скарги: Почалось все з затримання гравця "Вова Шухевич", після затримання він був відвезений до відділку СБУ м.Харків, заведений в кабінет, далі я відіграв наступні дії: зачинив двері на ключ, вимкнув всі аудіо/відео записуючі пристрої, була вимкнута бодікамера, у гравця теж були забрані всі пристрої, розбитий телефон, та витягнута сім-карта.

Після чого почався допит, при допиті були відігровки порізів ножем, одягання протигазу, побиття, кляп, встановлення особи за допомогою сканеру відбитків та інш.

Після допиту я вивів гравця з кабінету та побачив колегу "Антон Гаращенко", попросив допомогу в допиті, завели гравця в кабінет, та повторили дії, але бодікамера колеги(Антона Гаращенко) залишилась включена для фіксації відповідей, з наголосом на те що фрагменти побиття, та знущань будуть вирізані(Не будуть фігурувати у кримінальній справі), при допиті була використана така дія як стрільба по колінах, для того щоб дізнатись інформацію.
Гравець уходив від РП процесу, та перетягував його у свою сторону, після чого був викликаний адміністратор, (Артем Медвідь), йому було повідомлено про ситуацію, на що він заявив що бачив всю ситуацію, і був тут дуже давно, заявив що порушення від гравця дійсно є, але підмітив що треба уточнити у головної адміністрації, а саме Головного Адміністратора Павла Дурнєва, він улетів, ми перейшли в інший кабінет, щоб не заважати іншим(Так як, в тому була мітка з їжею), повторили ті самі дії(Закрили двері, вимкнули всі пристрої), та знову викликали адміністратора, на цей раз це був Євген Рибальченко(Якщо не помиляюсь), йому була пояснена ситуація щодо Артема Медвідя, та ГА, та він сказав чекати, після того прилітає адміністратор Артем Медвідь, з вердиктом даної ситуації, і каже наступне: Мені ГА сказав видати тому гравцю (Вові Шухевичу) покарання за Перетяг РП у свою сторону, та Ухід від РП відігровок, а мені(Джуніор Хансен) покарання за ДМЗЗ, після я перепитав у нього, чи це дійсно правильне покарання? На що отримав відповідь: Я теж думаю що там немає порушень, але ГА сказав видати, після мені, та гравцю Вова Шухевич було видано покарання.
На мою думку в моїх діях порушення, а саме(ДМЗЗ) - немає, тому що - по перше, була РП ситуація, а саме допит, по друге, була повна відігровка дій, по третє, в загальному було зроблено 3 пораження, з відігровкою до них(Стрельнув людині в коліно) та в різний час, на мою думку це не ДМЗЗ, а спосіб допиту, який я маю право використовувати як гравець з роллю Бед Коп, наголошую на тому що в загальному гравець Вова Шухевич порушив такі правила як: ПГ, МГ, Flood in Voice, Перетяг РП у свою сторону, Уникнення РП відігровок, прошу переглянути ситуацію, видати покарання гравцю за інші порушення, та зняти покарання з мене, або видати компенсацію, у ситуації якщо покарання видано вірно, довести до відома інших гравців з роллю Бед Коп, що такі дії порушують правила сервера, щоб гравці не отримували покарання.
Фіксація зроблена моїм колегою Антоном Гаращенко, фрагмент допиту до прохання про допомогу, фрагмент розмови з Артемом Медвідем в кінці відсутній, але його на мою думку може надати сам адміністратор.
Прошу не видавати покарання адміністраторам, а просто провести бесіду.
Фіксація: Тик
Тайм коди стрільби по колінам, за які мені видали покарання по причині DM in ZZ: 17:25, 23:20, 23:45
Тайм код розмови з адміністратором: 25:50-29:04
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик

Дата походження: 10.10.23

Останнє редагування:

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,204
Реакції
1,116
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Вова Шухевич отримав своє покарання за Ухід від Рп + Уникнення Rp відігровок. Ви шановний гравець,отримали покарання за DM in Zz,за те що почали стріляти по коліні у відділку СБУ,це вже занадто так допитувати + ви могли вбити даного гравця,а це вже кримінальна відповідальність за вбивство людини. Наступна дія гравця Вови Шухевича була така,він мав втратити свідомість,але якщо він це зробив, це теж б рахувалось Ухід від Рп. Ви оба отримали покарання за правилами гри.
Очікуйте відповідь від Керівника проекту.

Останнє редагування:

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Я написав чому це не є DM in ZZ, також, вбити людину? Неможливо фізично, тому що це системна зелена зона, вбити по РП? Від вистрілу по колінах не думаю що людина помре, це не є смертельним ураженням, якщо б він відіграв кровотечу - у нас завжди є тактичні аптечки, але ні, гравець просто не хотів відігравати РП процес.
Покарання за інші порушення гравець не отримав.
"Стріляти по колінах у відділку це сильно" - по перше, десь прописана заборона на такий метод допиту? Ні.
По друге, дізнайтесь будь-ласка як проводиться допит, там не тільки по колінах стріляють, та ще раз наголошую, 3 вистріла це не смертельне ураження.(Наголошую ще раз, я Бед Коп, та маю право на насильницькі методи допиту)

Якщо розглядувати такі дії як DM in ZZ логічно буде тоді розглядувати побиття людини руками в кабінеті, теж за DM in ZZ(Але ж це вже буде занадто, не так пане адміністратор?) різниці зовсім немає, окрім РП, урон не проходить не в першому, не в другому випадку, а на РП процес впливає сильно, що мені й треба було.
На інших гравців мої дії не впливають, так як ми знаходимось в закритому відділку, та закритому кабінеті.
Також з приводу кримінальної відповідальності, я готовий повністю її понести, але давайте візьмемо за факт те що всі відео/аудіо записуючі пристрої були вилучені, та мою провину довести буде нереально(Користуюсь перевагами Бед Копа)
З приводу втрати свідомості - так, це буде перетягування РП у свою користь, але те що він не видавав інформацію після такої великої кількості побиттів - це случайно не є ПГ, пане адміністратор?
Також, про всю ситуацію в цілому - видавати покарання за РП процес - це вже не сильно? пане адміністратор.
Сподіваюсь на правильний розгляд скарги, та урахування порушення гравця, та РП моментів(Ситуації в цілому).

Останнє редагування:

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
Вітаю, шановний гравець.

Вова Шухевич отримав своє покарання за Ухід від Рп + Уникнення Rp відігровок. Ви шановний гравець,отримали покарання за DM in Zz,за те що почали стріляти по коліні у відділку СБУ,це вже занадто так допитувати + ви могли вбити даного гравця,а це вже кримінальна відповідальність за вбивство людини. Наступна дія гравця Вови Шухевича була така,він мав втратити свідомість,але якщо він це зробив, це теж б рахувалось Ухід від Рп. Ви оба отримали покарання за правилами гри.
Очікуйте відповідь від Керівника проекту.
Все правильно ти зробив, я получив , бо я був не в собі, якщо треба можу надати фрапс на +- 1:30 годин, для всієї ситуації ??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі