Відмовлено Павло Дурнєв / Видача попередження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,040
Бали
213
1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв
2. Особистий нікнейм: Микита Стернюк
3. Суть скарги: Мені було видано попередження за прийняття гравця в організацію з нонрп ніком(на думку адміністратора), за декілька днів до цього в МР Дніпра була така ж ситуація і лідеру було повідомлено, або гравець змінює прізвище або його звільнити(санкцій до лідера не застосовувалось). Також дослідивши сайт, що показує носіїв прізвищ, на ньому показує, що є носії з прізвищем "Чоловіка", що на одну букву відрізняється від гравця з мого складу, також варто розуміти, що на цьому сайті можуть бути розміщені не всі можливі прізвища і все ж таки прізвище "Чоловік" може хтось носити з жителів або громадян нашої країни. Тому прошу зняти мені попередження через те, що у однакових ситуаціях було видано різне покарання та все ж таки через те, що є велика імовірність існування такого прізвища та залишити в спокої прізвище мого колеги(якщо це не можливо, прийму до уваги зауваження адміністратора і нікнейм гравець змінить або буде звільнений.)

Нікнейм гравця який вважають нонрп: Артем Чоловік
4. Доказ видачі покарання (скриншот/відео): інші/повні скріншоти, можу надати за необхідності
5. Дата походження: 04.05.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.
Адміністратор видав покарання вірно, він видав покарання по моєму проханні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі