Kenz0
Прокурор
- Реєстрування
- 7 Сер 2022
- Дописи
- 26
- Реакції
- 33
- Бали
- 16
- Нікнейм адміністратора:Павло Дурнєв, Микола Богданов
- Особистий нікнейм:Саша Кензо
- Суть скарги: Почав розборки за мут, назвав людей конченими тому що вони вимушали людину спілкуватися на державній мові(а це є заборонено! і є порушенням конституцыю України) Микита Стернюк проігнорував вимушення людей та замутив людей які висказали свою думку. В спілкуванні діскорду я назвав цю людину ***********************************ом(не буду все перераховувати) тому що він не розуміє свободи слова та ігнорує людей які торкаються мови. ми спілкувалися довго а коли я почав вже казати за закон мені дали бан у діскорд(наскільки не знаю) та у грі за образи адміністраціїї до 14.01.2024 року, я вважаю що ви також повинні розуміти гравців, а якщо ви ображаєтесь на правду ви робите цим гірше собі та проекту. Також в додаток додам вам статті які порушували гравці та не дотримуються ваші адміністратори. Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками, Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними. Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
- Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.
Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.
В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:25.12.2023
Останнє редагування: