Марія Райська ♡
leader "Котики"
- Реєстрування
- 27 Січ 2023
- Дописи
- 143
- Реакції
- 399
- Бали
- 66
- Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв
- Особистий нікнейм: Марія Райська
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація. Сьогодні я отримала покарання за ДМ, а мій клан отримав попередження
Я не можу погодитись з даним вердиктом адміністрації і ось чому:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Іван-Блащина-9888-Деня-Райский-13628-Марія-Райська-82434.73894/
Так як машини в грі затоновані, ми не бачимо хто знаходиться всередині та для того, щоб з'ясувати чи знаходиться в ній гравці з ворожого клану ми згідно правил РП просимо відкривати вікна. Якщо пасажири в машині, зупиняються, опускають вікна, а всередині знаходяться гравці не ворожого клана, ми спокійно їдемо далі. У випадку, якщо, екіпаж машини після прохання відкрити вікно починає втікати, ми можемо рахувати, що це людина з ворожого клану та відкриваємо вогонь ПО МАШИНІ з метою її зупинити та дізнатись хто все ж таки в середині.
В наших скаргах схожа ситуація :
Таймкод 0:04 сек - я кажу "окна" з проханням відкрити вікно
Машина починає від нас втікати, тож вони нас почули
Таймкод 0:08 - ми відкриваємо вогонь по МАШИНІ, бо вони починають втечу
Таймкод 0:09 - людина в машині яка від нас втікає, відкриває по нам вогонь
Таймкод 0:25 - гравець починає пгшити, та помирає
Я не вважаю, що з моєї сторони тут є ДМ, так як попередження було, почалась погоня, ми відкрили вогонь по машині яка втікала.
Гравці померли тільки після того, як відкрили вогонь по нам. Тож ми повели себе згідно правил рп і робили так завжди, так як іншого варіанту у нас немає, бо в правилах це жодним чином не прописано, єдиний вихід це те як ми робимо (зупиняти, просити відкривати вікна).В нашому випадку, машина почала втікати, чим дала привід починати погоню. Нашою цілью було тільки зупинити машину та дізнатись хто всередині. Я стріляла виключно ПО МАШИНІ.
Навіть бази даних сбу нам заборонили купляти. Зараз ми з'ясували, що правило будуть додавати, АЛЕ логічно було б прописати чіткі правила, а вже по факту порушення видавати покарання.
Я прошу переглянути https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Іван-Блащина-9888-Деня-Райский-13628-Марія-Райська-82434.73894/, та зняти з мого клану попередження. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 13.09.23
Вкладення
Останнє редагування: