Зачинено Павло Дурнєв / Некомпетентний розгляд скарги на держ. службовця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bogdan Vereschagin

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2022
Дописи
16
Реакції
2
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв
2. Особистий нікнейм: Богдан Верещагін
3. Суть скарги: вітаю. Здається, адміністратор скаргу і не читав. В чому недостатньо доказів, якщо на скрінах чітко видно арест и виведення мене з території парковки, на що вже мають бути предоставлені аргументи та причини від співробітника? Як казав, він мені не показував ні посвідчення, ні представитись не зміг, а на нашивці у нього взагалі надпис прикордонної служби, про яку на сервері я не знайшов ні слова. Увага, запитання: де сам розгляд скарги з поясненнями? Чи думаєте, що це я сам маю шукати співробітника, і просити в нього докази, компенсацію?) чекаю докази порушення і підстави для зриву співбесіди від вас, в такому випадку.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): скарга
5. Дата походження: 08.02.2023

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Уважно переглянувши вашу скаргу суттєвих доказів я не знайшов.
В наступний раз записуйте всю ситуацію на відео.
Дивлячись на фото, які ви надали, неможливо вияснити причину по якій вас вивели.
Скажу зі власного досвіду, будучи на посаді Генерала ЗСУ вас могли вивести за незнання РП, наприклад якщо ви відповіли на запитання не по РП.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Bogdan Vereschagin

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2022
Дописи
16
Реакції
2
Бали
8
Так причину має показати співробітник, в нього на це мають бути докази, і його відповіді я не просто чекав, я її запросив:
Примітка: Докази зберігаються протягом 7 діб.
І якщо б моя скарга була уважно прочитана, то було б зрозуміло, що я ще до співбесіди не дійшов. Я тільки зайшов до парковки після строю ззовні парковки, і до мене в той же момент були застосовані спец. засоби без попередження і потреби на це, що є порушенням правил.

Микола Хоффман?

Гість
Як вказав адміністратор у вище зазначеній відповіді, доказів для розуміння повної ситуації не достантньо, до тогож гравець на якого було подано скаргу не є співробітником ДКВС. Подібні скарги приймаются виключно з відео доказами.
Вердикт
: Адміністратор надав вердикт вірно. Закрито!

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі