Зачинено Павло Дурнєв | Некомпетентное поведение сотрудников ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
1. Дмитро Ковалевич
2. Павло Дурнэв
3. Добрый день. Начнём с того, что в рядах ЗСУ есть не очень адекватные сотрудники, делают что хотят, творят полную дичь... Ну это такое, зам один как я понял, Олександр Миракл работает один, жаль его.
Получилось так, что я вышел с КПП ЗСУ и вижу что стояли армейцы и один гражданский, они его в наручники и он стоит, а он то хотел спросить про набор в ЗСУ. Так вот, я подбежал даже ничего плохого не сделал, просто сказал "да, вяжите его",
Марко Дочило подошёл, начал спрашивать про документы, хотя сам же меня выводил (Пусть лидер запросит у него демку того, что я говорю). Я же говорю что какие документы иди встань за шлагбаун и стоит там, у тебя обязанность там стоять, тот незамедлительно достал тайзер (я кстати не услышал отыгровки тайзера и наручников) и стрельнул в меня, далее он надел наручники, я спрашиваю за что, он что-то про "ты".
1. Жовта зона - зона, в якій дозволено тимчасове перебування (тимчасове означає 5 хвилин пішки та 2 хвилини на авто) якщо минає час, який встановлений, співробітник ЗСУ має право попросити вас покинути територію ЗСУ, якщо ж гравець не буде виконувати наказ, гравець буде затриманий співробітниками ЗСУ та НПУ.
предов мне не кинули ничего.
2.

6.1 - Військовослужбовцю Армії забороняється порушувати загальновійськовий статут, стройовий статут. (Правила проекту) . |Покарання порушення: Попередження/Догана/Гауптвахта |
6.2 - Військовослужбовцю Армії забороняється допускати прояви насильства, псування майна та приниження особистостей. | Покарання за порушення: Попередження / Догана / Гауптвахта

4. клик
5. 03.01.2023

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
1. Дмитро Ковалевич
2. Павло Дурнэв
3. Добрый день. Начнём с того, что в рядах ЗСУ есть не очень адекватные сотрудники, делают что хотят, творят полную дичь... Ну это такое, зам один как я понял, Олександр Миракл работает один, жаль его.
Получилось так, что я вышел с КПП ЗСУ и вижу что стояли армейцы и один гражданский, они его в наручники и он стоит, а он то хотел спросить про набор в ЗСУ. Так вот, я подбежал даже ничего плохого не сделал, просто сказал "да, вяжите его",
Марко Дочило подошёл, начал спрашивать про документы, хотя сам же меня выводил (Пусть лидер запросит у него демку того, что я говорю). Я же говорю что какие документы иди встань за шлагбаун и стоит там, у тебя обязанность там стоять, тот незамедлительно достал тайзер (я кстати не услышал отыгровки тайзера и наручников) и стрельнул в меня, далее он надел наручники, я спрашиваю за что, он что-то про "ты".
1. Жовта зона - зона, в якій дозволено тимчасове перебування (тимчасове означає 5 хвилин пішки та 2 хвилини на авто) якщо минає час, який встановлений, співробітник ЗСУ має право попросити вас покинути територію ЗСУ, якщо ж гравець не буде виконувати наказ, гравець буде затриманий співробітниками ЗСУ та НПУ.
предов мне не кинули ничего.
2.

6.1 - Військовослужбовцю Армії забороняється порушувати загальновійськовий статут, стройовий статут. (Правила проекту) . |Покарання порушення: Попередження/Догана/Гауптвахта |
6.2 - Військовослужбовцю Армії забороняється допускати прояви насильства, псування майна та приниження особистостей. | Покарання за порушення: Попередження / Догана / Гауптвахта

4. клик
5. 03.01.2023
Вітаю шановний гравець!
Ось доказ вашого порушення: Тиц
Ви порушили правила статуту:

6.1 - Військовослужбовцю Армії забороняється порушувати загальновійськовий статут, стройовий статут. (Правила проекту) .
6.10 - Військовослужбовцю Армії забороняється використовувати табельну зброю без причини.

А також порушити правила серверу:

7.7 - “TK” - Team Kill – Вбивство або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції.
7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю
В чому саме лідер винен - не зрозуміло, а от щодо кількості полковників, то лідер сам вправі вирішувати скільки йому їх потрібно.

Ваш фрапс починається вже з моменту арешту. Звідси можна зробити логічний висновок - звідки мені значи чи не порушили Ви щось раніще?
Якщо у Вас є конкретна скарга на військовослужбовців, то подайте її у відповідному розділі.

Тим паче, переглянувши попередню скаргу від Вас на лідера, а потім і фіксацію Вашого порушення можу сказати що я більш ніж на 80% впевнений що військовослужбовці зробили все вірно.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі