Коля Козирний
Активний
- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 156
- Реакції
- 31
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв
- Особистий нікнейм: Коля Козирний
- Суть скарги: Я познайомився ще давно з Фениксом Хансеном, дуже добре спілкувались, і у нього забрали ПК, і ця людина САМА мені дала свій акауннт та сказала грай скільки хочеш, за це нічого не буде, і в один момент людина почала оскати мою родину без причини, та мені стало не приємно, признаюсь, я вирішив йому помститись за оск моїх родичів в особисті повідомлення, та я вспомнив що у мене є його акауннт, зайшов на її акауннт та спеціально зробив щоб цю людину заблокували назавжди. потім ця людина написала на мене скаргу на форум , мене телепортнув до себе адміністратор Павло Дурнєв, і питав у мене чи заходив я на акауннт Феникса Хансена , брехати не став, розказав правду як є, та надав докази, та мені адміністратор особисто сказав що бан назавжди не отримаю бо маю докази , та мене вибило, написав йому у оп сказав що мене вибило, і мені сказали що мене заблокували на 31 днів за вхід на інший ігровий акауннт, я йому пояснив що це був не взлом акауннта а вхід в інший ігровий акауннт, він написав що змінить причину, я подумав добре, бо це не був взлом акауннта, потім захожу на форум, бачу що Коля Козирний отримає покарання у вигляді Образи Проекту, але я признався як є, не став брехати, повторюю , спеціально оскнув проект щоб його забанили назавжди, і це було на іншому ігровому акауннті, а не на свойому акауннті, рахую що було неправильно видано покарання .
Та моє прохання передати цю скаргу керівництву або власнику або спец адміністратору, та визнаю свою вину, та зробив це не обдумуючи... - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все зверху
- Дата походження: 27.09.23