Відмовлено "Павло Дурнєв // Не згоден з покаранням // Для ГА, та для Керівництва//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв
  2. Особистий нікнейм: Коля Козирний
  3. Суть скарги: Я познайомився ще давно з Фениксом Хансеном, дуже добре спілкувались, і у нього забрали ПК, і ця людина САМА мені дала свій акауннт та сказала грай скільки хочеш, за це нічого не буде, і в один момент людина почала оскати мою родину без причини, та мені стало не приємно, признаюсь, я вирішив йому помститись за оск моїх родичів в особисті повідомлення, та я вспомнив що у мене є його акауннт, зайшов на її акауннт та спеціально зробив щоб цю людину заблокували назавжди. потім ця людина написала на мене скаргу на форум , мене телепортнув до себе адміністратор Павло Дурнєв, і питав у мене чи заходив я на акауннт Феникса Хансена , брехати не став, розказав правду як є, та надав докази, та мені адміністратор особисто сказав що бан назавжди не отримаю бо маю докази , та мене вибило, написав йому у оп сказав що мене вибило, і мені сказали що мене заблокували на 31 днів за вхід на інший ігровий акауннт, я йому пояснив що це був не взлом акауннта а вхід в інший ігровий акауннт, він написав що змінить причину, я подумав добре, бо це не був взлом акауннта, потім захожу на форум, бачу що Коля Козирний отримає покарання у вигляді Образи Проекту, але я признався як є, не став брехати, повторюю , спеціально оскнув проект щоб його забанили назавжди, і це було на іншому ігровому акауннті, а не на свойому акауннті, рахую що було неправильно видано покарання .
    Та моє прохання передати цю скаргу керівництву або власнику або спец адміністратору, та визнаю свою вину, та зробив це не обдумуючи...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все зверху
  5. Дата походження: 27.09.23

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Передано керівництву!

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Порушенням на порушення ми не відповідаємо.
Ви граєте на нашому проєкті і пишете дурницю в чат, навіть не з свого акаунту.
Покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі