Розглянуто Павло Дурнєв / неправильний вердикт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв
2. Особистий нікнейм: Бавікс Макалістер
3. Суть скарги: Адміністратор видав мені кпз за дм, прошу адміністратора надати доказ порушення Міши Їжака який сам поїхав на БП + почав стріляти з контейнерів, а якщо він стіляє по моєму клану (ця інфа у мене по стрільбі по діскорду є) то я також відкриваю вогонь! прошу випустити з КПЗ та видати компенсацію!
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 8.3.23

P.s. додайте відео-доказ повної ситуації з приїзду Міши їжака.

Останнє редагування:

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
444
Реакції
526
Бали
113
Доброе утро! я лидер клана DARK и хочу обьяснить то что сотрудник НПУ ехал по полям(Nonrp Drive) и стрялял по мне с руля мы сидели все в голосовом канале (Дискорд) и я передал информацию по войсу после бавикс приехал и наказал данную особу а ище перед этим он стрелял по нам со стороны контейнеров на( бп гостомель Харьков) а там где контейнеры там (зз+ нельзя достать оружие)
прошу перед тем как кого то закидывать в кпз разобраться с ситуацией!!!

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Доброе утро! я лидер клана DARK и хочу обьяснить то что сотрудник НПУ ехал по полям(Nonrp Drive) и стрялял по мне с руля мы сидели все в голосовом канале (Дискорд) и я передал информацию по войсу после бавикс приехал и наказал данную особу а ище перед этим он стрелял по нам со стороны контейнеров на( бп гостомель Харьков) а там где контейнеры там (зз+ нельзя достать оружие)
прошу перед тем как кого то закидывать в кпз разобраться с ситуацией!!!
1678356490731.png

Доброго ранку,а я Генерал НПУ м.Харків,і хочу довести до Вашого відому,що працівник цей зараз буде звільнений за неодноразові порушення статуту із ЧСом.
Але я також хочу ознайомитись із фактором порушення данного персонажу,бо нічого такого на відео Бавікса я не побачив.

Покажіть будь ласка якраз ваші перемовини,як передаєте інформацію про Їжачка, і як він перший тулив від руля.

Вкладення

• 1678356536539.png
    1678356536539.png
    159.9 Кб · Перегляди: 56
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Переглянути вкладення 43540
Доброго ранку,а я Генерал НПУ м.Харків,і хочу довести до Вашого відому,що працівник цей зараз буде звільнений за неодноразові порушення статуту із ЧСом.
Але я також хочу ознайомитись із фактором порушення данного персонажу,бо нічого такого на відео Бавікса я не побачив.

Покажіть будь ласка якраз ваші перемовини,як передаєте інформацію про Їжачка, і як він перший тулив від руля.
Добрий ранок! ми не маємо всі фрапси, веду частіше тільки я, але суть моєї скарги в тому щоб адміністратор дав доказ мого *порушення* та порушення Їжака,

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю, ось доказ вашого порушення Тиць
Не потрібно розкидатися словами, що десь хтось їздив та по вам стріляв, якщо у вас немає доказів. Запис слів людини з діскорду не є доказом.
На відео яке ви надали від вас є порушення NonRP Drive.
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Анастасія Хоффман ?

Гість
Вітаю!
Адмніністратор надав докази порушення та видав покарання вірно, але гравця Міша Їжак також буде покарано.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі