Розглянуто Павло Дурнєв / не правильний вирок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв

2. Особистий нікнейм: Тревор Скотт

3. Суть скарги: Закидував жалобу на ЗСУ, які пов'язали нас просто так. Павло Дурнєв не покарав нікого з них, а тільки нас. Від них було ПГ, но Дурнєв сказав, що із за того, що не відіграли автомати - за ПГ ЗСУ покарані не будуть. Хіба люди не можуть вийти з автоматами з машини? Вони тільки вийшли з машини, в них в руках по РП вже спокійно міг бути автомат, не розумію сенсу його відігрувати. Також Дурнєв ніяк не прокоментував те, що нас просто так пов'язали (попереджень мені не було, просив в них причину затримання, мене проігнорували, сказали причину тільки тоді, коли я закинув скаргу, це можна побачити в коментарях тієї скарги, також вони сказали в коментарях що коменданська година, але це не надає їм ніякого права нас бити тайзером. За це повинне бути попередження / супровід до дому, або простий штраф. Вони ж вдарили нас тайзером та викликали НПУ). Якось це не справедливо, хотів би, щоб ціх ЗСУшніків покарали. Дуже схоже на простий блат своєї фракції.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): форум

5. Дата походження: 27.02.23

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю шановний гравець, не бачу тут ніякого блату, покарання надав суто за порушення правил серверу, те що ви кажете що вони могли вже бути з автоматами, де це було відіграно?
Ось відео попередження, так що не потрібно казати що вас пов'язали просто так Клік. На 1:10 вам було озвучено чому та за що вас буде затримано. Враховуючи те що ви ще більше 2 хвилин знаходились в жовтій зоні, вони мали повне право вас затримати, так як на контакт ви не охоче шли. Надаю відео та таймкод Тиць 0:50, чути як ваш друг та ви кажете, цитую "Нам *********************************** он говорит", також додаю таймкод протягом всього відео від вас був капс та флуд. Я гадаю, Денис Райський в реальному житті не спілкувався би так з військослужбовцем.
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
Вітаю шановний гравець, не бачу тут ніякого блату, покарання надав суто за порушення правил серверу, те що ви кажете що вони могли вже бути з автоматами, де це було відіграно?
Ось відео попередження, так що не потрібно казати що вас пов'язали просто так Клік. На 1:10 вам було озвучено чому та за що вас буде затримано. Враховуючи те що ви ще більше 2 хвилин знаходились в жовтій зоні, вони мали повне право вас затримати, так як на контакт ви не охоче шли. Надаю відео та таймкод Тиць 0:50, чути як ваш друг та ви кажете, цитую "Нам *********************************** он говорит", також додаю таймкод протягом всього відео від вас був капс та флуд. Я гадаю, Денис Райський в реальному житті не спілкувався би так з військослужбовцем.
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА
таймкод 1:10 мене навіть не було (там, де він закинув що попереджував, на 2 відео). Особисто мені попередження не було. Відповідь на рахунок ПГ так і не почув.

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
таймкод 1:10 мене навіть не було (там, де він закинув що попереджував, на 2 відео). Особисто мені попередження не було. Відповідь на рахунок ПГ так і не почув.
Я в першому речені описав чому не було ПГ перечитайте

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
Якщо немає доказу, то фрапс не повний як я розумію? Тоді чому покарали за не повний фрапс?
Та і ми не повинні все фрапсити. Я також можу сказати вам, щоб ви скинули фрапс того, що ви там наприклад не ображали батьків, ви його не скинете і тепер що, получаєте бан по вашій логіці?

Микола Хоффман?

Гість
На відео видно провокації з боку вашого угруповання, повне ігнорування прохання співробітників ЗСУ.
Щодо відігрування зброї, ви могли відіграти коротке РП.

Наприклад:
Взяв автомат в руки
Зняв запобіжник
Автомат у бойовій готовності
Поклав автомат на торпеду авто

Це є обов'язковим моментом і вже після цього ви при виході з авто маєте змогу стріляти.

Однак враховуючи те що у будь-якому випадку елемент ПГ був присутній, я не можу визнати правильність дій будь якої із сторін. Однак адміністратору буде винесено усне покарання за не докіця розібрану ситуаціїю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі