Відмовлено Павло Дурнєв/NRPdrive

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данііл Анацький

?Іду на ВИ?
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
115
Реакції
21
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв
2. Особистий нікнейм: Данііл Анацький
3. Суть скарги: Доброї ночі шановна адміністрація. Хочу подати скаргу на адміністратора який не раціонально прийняв рішення стосовно видачі покарання, як я вже побачив на цьому розділі це не в перший раз для цього адміністратора.
Суть скарги складаеться у наступній ситуації:
Їхавши по мосту зі сторони Гостомелю у Харків, у мене трапилась прогрузка об'єктів та карти із-за чого я не міг побачити авто перед собою та влетів у нього, в наслідок чого мене відкинуло у бік на тратуари та траву. Коли моє авто зупинилося я вирішив під'їхати до тих людей та вибачитись за таку ситуацію, але не встиг, бо Павло вирішив цю ситуацію дуже некомпетентно. Надіюсь наша шановна адміністрація теж люди і розуміють що кожний крок записати не можливо, тим паче із поганим комп'ютером.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
Клік
5. Дата походження: 10.02.2023 (23:35 за Київським часом)

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю шановний гравець, ось доказ вашого порушення Тиць.
По-перше, ви на надзвичайно великій швидкості влетіли в купу автомобілей та поїхали далі наче нічого і не сталося. В реальному житті таке неможливо, тому ви і отримали покарання.
По-друге, ви кажете, що відео доказу від вашого обличчя немає, то звідки тоді знати що ви не намагаєтесь ввести в оману адміністрацію?

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Данііл Анацький

?Іду на ВИ?
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
115
Реакції
21
Бали
31
Вітаю шановний гравець, ось доказ вашого порушення Тиць.
По-перше, ви на надзвичайно великій швидкості влетіли в купу автомобілей та поїхали далі наче нічого і не сталося. В реальному житті таке неможливо, тому ви і отримали покарання.
По-друге, ви кажете, що відео доказу від вашого обличчя немає, то звідки тоді знати що ви не намагаєтесь ввести в оману адміністрацію?

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.
На вашому відкаті добре видно всю описану мною ситуацію, тому будь-ласка не треба робити натяків на те, що я намагаюсь когось ввести в оману.
Також як я сказав раніше це скоялось із-за проблем прогрузки серверу, то як це може підпорядковуватись серверним правилам. Бо мої порушення не є цілеспрямовані.
Стосовно порушення швидкісного режиму, це на ваша справа, а справа робітників НПУ.
Також як я міг поїхати далі, якщо на вашому відкаті добре видно як після зіткненя машину несе саму, із-за інерціі.
Якщо б мої дії були цілеспрямовані на таку ситуацію, то нашо мені повертатись до них щоб вибачитись? А це також видно на вашому відкаті.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
На вашому відкаті добре видно всю описану мною ситуацію, тому будь-ласка не треба робити натяків на те, що я намагаюсь когось ввести в оману.
Також як я сказав раніше це скоялось із-за проблем прогрузки серверу, то як це може підпорядковуватись серверним правилам. Бо мої порушення не є цілеспрямовані.
Стосовно порушення швидкісного режиму, це на ваша справа, а справа робітників НПУ.
Також як я міг поїхати далі, якщо на вашому відкаті добре видно як після зіткненя машину несе саму, із-за інерціі.
Якщо б мої дії були цілеспрямовані на таку ситуацію, то нашо мені повертатись до них щоб вибачитись? А це також видно на вашому відкаті.
Стосовно порушення швидкості я описав вище, що після такого зіткнення в реальному житті неможливо далі їхати як ні в чому не бувало.

Данііл Анацький

?Іду на ВИ?
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
115
Реакції
21
Бали
31
Стосовно порушення швидкості я описав вище, що після такого зіткнення в реальному житті неможливо далі їхати як ні в чому не бувало.
Здається ви це не прочитали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі