Зачинено Павло Духов//Блат// Прикривання своїх Для ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катсу Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
27
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: Павло Духов
  2. Особистий нікнейм: Сергій Панущак
  3. Суть скарги: Павло Духов має тісні відносини, з кланами gOPNIKI та Mantana, постійно їх витягує, і все в цьому роді, скоріше за все він мене звільнив за те що я Хотів посадити його друга з клану Мантана, а якоби в нпу х не можна це робити тому що вони мають спільний звязок між собою, я хочу щоб ГС Держ передивився випадок мого звільнення, та якщо я нічого серйозного не зробив Вернути мене на моє звання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТИЦ
  5. Дата походження: 26.11

Павло Духов

Testing Team
Tester
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
803
Реакції
277
Бали
68
Вітаю шановний гравець, оставляю вам коментар.
І так ви праві я в дуже тісних відносинах з кланом Gopniki та в хороших відносинах з кланом Montana.
Те що я витягую їх з кпз, це також правда але ще ніколи я не випускав їх безкоштовно, вона завжди оплачують за все.
Також вчора поспілкувавшись з певними людьми ми дійшли висновку що людині з варіонсів в НПУ Х місця немає.
Також я не бачив щоб ви активно проявляли себе в житті організації, вас банально немає ролі нпу х, в діскорді та вас немає в групі в телеграмі.
Після данних дій я втратив довіру до вас та ви були звільненні.
Очікуєм відповідь від адміністрації.

Катсу Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
27
Бали
21
Не активно проявляв? був на код 6 на ГРП, на рахунок ролі в діскорді вона в мене є, також я є в групі в діскорді, а про групк в телеграмі мені ніхто з старшого складу навіть не говорив, Очікуємє відповіді Гс Держ

Катсу Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
27
Бали
21
якщо потрібні докази що є роль і група в діскорді можу надати докази.

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
851
Бали
138
Вибачаюсь що втручаюсь , але ви коли були у підрозділі нк то ви неадекватно себе вели , ви не дотримувались субординації та багато правил фракції ви не знали , до мене дуже багато було претензій щодо вашої роботи.

Катсу Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
27
Бали
21
Вибачаюсь що втручаюсь , але ви коли були у підрозділі нк то ви неадекватно себе вели , ви не дотримувались субординації та багато правил фракції ви не знали , до мене дуже багато було претензій щодо вашої роботи.
ого, а це цікаво , а що я такого робив, можливо є докази? чи памʼяті не хватило???

Катсу Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
27
Бали
21
як я міг себе неадекватно вести розкажіть мені аж цікаво стало

Катсу Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
27
Бали
21
скоріше за все, ви питаєтесь прикрити генерала, тим що якоби я «не дотримувався субординації та неадекватно висловлювався», по факту за час в нпу х я ніразу нічого неадекватного не казав, а про субординацію також, це лиш маячня

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю , пане лідер надав відповідь вище. Таких порушень , щоб покарати лідера не бачу.​

Зачинено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі