Катсу Хард
Активний
- Реєстрування
- 27 Кві 2023
- Дописи
- 77
- Реакції
- 27
- Бали
- 21
- Нікнейм лідера/заступника: Павло Духов
- Особистий нікнейм: Сергій Панущак
- Суть скарги: Звільненя по недовірі, Павло звільнив за те що я хотів посадити його друга з клана мантана, я пишу вже другу скаргу на цю тему тому що: андрій фенікс написав, цитую:Вітаю , пане лідер надав відповідь вище. Таких порушень , щоб покарати лідера не бачу. Саме лідер написав що звільнив мене тому що в мене немає ролі в діскорді, телеграма. Роль в діскорді в мене є також я є в групі в діскорді, але в телеграмі мене немає, і тут я задам вам питання чому за всю неділю роботи в нпу х Ні на якому код-6 і тд, мені не говорили про телеграм? мені полковник лиш сказав ще на 1 званні подати на роль і групу в дискорді, туди я добавився. і ще мене більше всього вразило те що, Духов сказав що клану Warriors не місце в Нпу х. Тоді стає питання Фракція поділена на поганих людей та хороших? Я рахую що фракція 1 єдина та в ній має бути той хто має бажання, і щось хоче добути в фракції а саме знання, досвід. Посилання на ту скаргу ТИЦ. Також коли я сидів в кпз я побачив цікавий момент як звичайний працівник сажає Друга Павла Духова, Енджей Хефнера, Раніше в нього був нік Єгор Жужа та вони коли Духов був лідер ЗМІ разом працювали там, а зараз їх обєднює клан гопніки, цей Жужа каже працівнику: Сейчас тебе напишет кое-кто.... Цікаво хто ж йому мав написати? Скоріше за все Павло Духов, та ще мені наразі цікаво чи працює той працівник Нпу х? якщо є можливість подивіться чи є в фракції Максим Генерал. Або його зустріла доля майже така як в мене, посадив людину та його звільнили...... ссилка на відео тиц, ТАЙМКОД: 1:52 жужу посадили, 2:44 жужа каже: Сейчас тебе напишет кое-кто...
Якщо чесно я хочу лише чесної фракції яка не буде представляти себе лише людей с клана гопніки та мантана....
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео) тик
5. Дата походження:27.11