Антоніо Монтано
Козак
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 13
- Реакції
- 16
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Павло Дідусь
- Особистий нікнейм: Антоніо Монтано
- Суть скарги: В мене немає ніяких претензій саме до Павла, але хочу відмітити те, що скарга, яку подала "Моніка Крутова" (https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-4157.274397/) може розглядатися лише як 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. А Павло Дідусь розглянув цю скаргу ще й як 5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів. Я вважаю, що відео, яке Моніка прикріпила як "доказ" не можна вважати порушенням, тому що у правилі 5.23 наведен приклад "я приїду до тебе і ..., тобто, цього у відео не було. Щодо моїх слів "я приїду", я зовсім не мав на увазі щось погане, цього не було сказано що я маю наміри з ним робити якісь брудні речі. Тому я прошу перерозглянути скаргу яку розглядав Павло Дідусь (R-4157), та видати покарання яке я дійсно заслужив, тобто 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. Люди, які погрожують розправою у реальному житті - я вважаю негідниками та ніколи би до цього рівня не опустився. Дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 25.03.2025