Розглянуто Павло Дідусь дав бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Лебігович

Новий гравець
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
4
1.Нікнейм адміністратора: Павло дідусь

2.Особистий нікнейм:

Владислав Лебігович [ 62443 ]

3.Суть скарги: я написав що продам ігровий акаунт щоб пожартувати коли я написав в чат клану що це жарт скріншоту і фрапсу в мене було сокланівці відмовилися надавати фрапс
Скарги на форумі на мене було
4.

1.Владислав Лебіговичч

2.62443

3. Карта (2-550.400.00)

Налік 9кк 379к 805 грн

Скін (буданов)

BMW E60

MITSUBISHI LANCER 9 EVOLUTION

BMW M5 F10

Zaz 968 x2

Zaz tavria

Fiat

Renaut daster

36 kb

4. 15 років

5. Заблокував Павло Дідусь

6. Я вирішив пожартувати і написав чат клану про те що хочу продати ігровий акаунт я написав що це все жарт але нажаль скрін не зробив і фрапсу не було:(

Скарги на форумі на мене не було, сокланівці відмовилися надавати мені докази:(

4.Доказ видачі покарання:

5.(скріншот/відео):
6.Дата походження:

Останнє редагування:

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,525
Реакції
965
Бали
253
Шановний Владислав Лебігович,

Ваша скарга була розглянута, і ми хочемо звернути вашу увагу на те, що ви самі винні у ситуації, яка сталася. Згідно з правилами сервера UKRAINE GTA, будь-які заяви "я скачав чіти" або "я продаю акаунт" є порушенням, яке може призвести до блокування.

Ви, пишучи в чаті клану, що хочете продати свій акаунт, фактично вводили в оману інших гравців і адміністрацію, а це є порушенням правила 4.8 "Обман адміністрації". Враховуючи, що ви також заявляли про продаж акаунта, це може бути розцінено як порушення правила 2.3, яке передбачає, що акаунт не може бути переданий іншому гравцеві за будь-яких умов.

Згідно з правилами, за подібні дії передбачено перманентне блокування. Тому покарання було накладено цілком справедливо і згідно з правилами сервера.

З повагою,ГС Неоф Данієль Хомс

Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
13
Реакції
3
Бали
6
Вік
25
Шановний Владислав Лебігович,

Ваша скарга була розглянута, і ми хочемо звернути вашу увагу на те, що ви самі винні у ситуації, яка сталася. Згідно з правилами сервера UKRAINE GTA, будь-які заяви "я скачав чіти" або "я продаю акаунт" є порушенням, яке може призвести до блокування.

Ви, пишучи в чаті клану, що хочете продати свій акаунт, фактично вводили в оману інших гравців і адміністрацію, а це є порушенням правила 4.8 "Обман адміністрації". Враховуючи, що ви також заявляли про продаж акаунта, це може бути розцінено як порушення правила 2.3, яке передбачає, що акаунт не може бути переданий іншому гравцеві за будь-яких умов.

Згідно з правилами, за подібні дії передбачено перманентне блокування. Тому покарання було накладено цілком справедливо і згідно з правилами сервера.

З повагою,ГС Неоф Данієль Хомс
Але людині можна дати 2 шанс?

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
224
Реакції
337
Бали
68
Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Наразі оскарженню не підлягаєте.
Поки відбувайте покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі