Відмовлено Павло Карий зловживає скаргами на форум

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2026
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Святослав Казновецький
2. Нікнейм порушника: Павло Карий
3. Суть скарги: Зловживає скаргами на форум. Да він раз на мене кинув форум я намагався теж яблука назбирати а він в наглу їх крав та й виставив мене як порушника . спробував зним поговорити бо хоть він і сам не давав мені пофармити ще й форум кинув пробував поговорити а він і це на форум виставив. Людина має на мене образу і думає що буде мене скаргами нагружати так не може бути. Маю відео де хотів з ним поговорити він свою поведінку прийняв тим що яблука не підписані і він може собі красти їх у мене та ще й в форум кидати. Прошу розглянути мою скаргу та прийняти те що людина на мене просто раз за разом скарги кидає. Дякую за розуміння.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 15.07.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
888
Реакції
447
Бали
123
Вітаю.

Виявлення порушення не є зловживанням форумом. Ви лише зафіксували можливе порушення правил, а гравець, маючи відеодокази, мав повне право подати відповідну скаргу.

Також відсутні будь-які прямі докази того, що щодо вас було здійснено навмисний «злив». Сам факт наявності двох скарг не є підтвердженням такого.

Окрім цього, на відеодоказах видно, що саме ви навмисно під'їхали до гравця, чим намагалися спровокувати його на конфлікт. Також ви повідомили йому про можливе покарання за його дії, що додатково свідчить про спробу спровокувати ситуацію.

За результатами перегляду як ваших відеодоказів, так і відеодоказів іншого гравця, порушень з його боку не встановлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі