Розглянуто Павло Лютий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
8
Бали
6
Ваш ігровий нік: Анна Дарк
Ігровий нік адміністратора: Павло Лютий
Причина покарання: Посадили у в'язницю за те що потрібно штраф
Суть скарги: Їхала на машині і мене посадили у в'язницю. По статті 1.5 за яку повинен бути штраф 1500 грн, хоча написав за нонрп драйв і показання різняться. Нонрп драйв сидіти 30хв, мені приписали статтю 1.5 і 45хв сидіти
Дата видачі покарання: 03.09.2022
Скриншот видачі покарання:
Переглянути вкладення Переглянути вкладення

Павло Лютий

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
Ваш ігровий нік: Анна Дарк
Ігровий нік адміністратора: Павло Лютий
Причина покарання: Посадили у в'язницю за те що потрібно штраф
Суть скарги: Їхала на машині і мене посадили у в'язницю. По статті 1.5 за яку повинен бути штраф 1500 грн, хоча написав за нонрп драйв і показання різняться. Нонрп драйв сидіти 30хв, мені приписали статтю 1.5 і 45хв сидіти
Дата видачі покарання: 03.09.2022
Скриншот видачі покарання:
Переглянути вкладення 6825Переглянути вкладення 6826
Доброго часу доби Вам, шановний гравець. Особисто я Вас покарав на 30 хв., згідно правил серверу, що є підтвердженням Ваш скрін. Виходячи з того що я побачив, Ви проїхали на службовому авто по бардюрах та зеленій зоні, скоротивши собі шлях. Чим порушили правила серверу, а саме:
7.22. Заборонено NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері [КПЗ 30-120 хвилин]
Примітка: їзда на скутері/легковому по горах/холмах, які не обладнані дорогами, їзда на будь-якому транспортному засобі зустрічними смугами, порушуючи всі правила дорожнього руху без будь-якої причини, навмисне створення аварійних ситуацій на дорогах і таке інше.

Виключення: Якщо гравець добирається до робіт/хоббі по навігатору, а шлях до цих місцевостей не обладнаний чіткими дорогами, або чітким маршрутом, у такому випадку дозволено проїзд полями, або іншими об'їздами, які не є дорогою. Виключення застосовується тільки у тому випадку коли такий проїзд не створить незручностей іншим ігрокам.
Решту статей покарання Вам нарахувала ігрова система.
Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником.
З повагою, Павло Лютий!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі