Розглянуто Павло Макиха

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Голобородько

Ст. Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
207
Реакції
174
Бали
88
1. Нікнейм адміністратора: Павло Макиха

2. Особистий нікнейм:
Алекс Харбор

3. Суть скарги:

Я, Як гравець, який прагне покращити рольовий процес, я незадоволений роботою керуючого ГРП. Зайшовши до відповідного розділу, я побачив наступну ситуацію: одна заявка перебуває на розгляді з 29 грудня, інша — з 3 січня, і ще одна — з 2 січня. Чому такий невчасний розгляд?

Керуючий ГРП — це людина, яка повинна активно працювати, а не зволікати з розглядом заявок. Наприклад, заявка, подана в суботу, була швидко схвалена та проведена, тоді як інші залишаються без уваги. Останнім часом я не бачив належної роботи з боку цієї людини щодо розгляду ГРП, що свідчить про відсутність мотивації або бажання працювати на благо рольового процесу.

Вважаю, що керуючий ГРП не справляється зі своїми обов'язками. Прошу розглянути можливість проведення з ним бесіди або переназначення іншої, більш відповідальної особи.

Також на тих ГРП, На яких я примав участь, жодного разу не бачив Керуючого за ГРП, Керуючими були будь хто, Ігровий Помічник, ЗГС Держ, ГС Неоф і так далі, особисто Керуючого ГРП не бачив, Пам'ятаю попереднього Керуючого ГРП, Андрій Нещадим, він брав участь у кожному ГРП, Закликав людей у войс та був активним на посаді, Різниця між Павлом і Андрієм Колосальна.

Цитую порушення Адміністратора;
Офіційні Правила Оформлення Заходів

10. Перенесення заходу можливе не більше ніж на 72 години.

11. Звіт про РП/ГРП має бути надано протягом 24 годин.

Додання до Скарги;
Правила UG

4.4. Адміністратор підпорядковується всім основним і додатковим правилам сервера / UKRAINE GTA, а також внутрішньому статуту адміністрації та його доповненням.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Тицяй , Тицяй

5. Дата походження:
21.01.2025

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Вітаю, якщо ГРП висить на розгляді, то це не означає що Павло розглядає лиш цю ГРП, а під час цього він й активно веде роботу над нею корегуючи деталі в ній для більш комфортного проведення. Всі ж інші ГРП які не підходять по його стандартам він одразу відмовляє. Щодо того що Павло не заходить до войсу ГРП під час проведення заходів, аргументовано тим що гравці мають самостійно проводити заходи згідно сценарію ГРП і без допомоги адміністрації відігрувати всі моменти в ньому. З цим я повністю згідний так як ГРП в першу чергу спрямовані на покращення комунікації між гравцями та відіграш RolePlay між гравцями. Павло в цей момент завжди спостерігає за ГРП через гру і в разі форс-мажорних ситуацій вже може вмішатись та допомогти.

Дякую за звернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі