Розглянуто Павло Орлик|Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Максим Тейлор ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
617
Реакції
1,121
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Максим Долар
2. Нікнейм адміністратора: Павло Орлик
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний ГА!
Хотів би висловити щиру подяку адміністратору Павлу Орлику — це найкращий адміністратор, якого я бачив за весь час гри в Ukraine GTA.
Я граю вже близько двох років, починав на 01 сервері, а нещодавно перейшов на 05, і різниця в підході адміністрації дуже відчутна.
Наведу приклад: на 01 сервері, коли мене відправляли в деморган, у мене часто не було можливості щось запитати чи пояснити свою ситуацію — адміністратори не йшли на контакт і одразу направляли на форум.
Натомість на 05 сервері, якщо я не згоден із покаранням або хочу уточнити деталі порушення, адміністрація одразу заходить у voice-зв’язок, і ми спокійно розбираємо ситуацію. За це окрема подяка.
Ще один приклад саме з Павлом Орликом: учора після івенту зі сніговиками я запитав, чи може він допомогти мені повернутися до СБУ. Він не просто відмовився від формального підходу, а особисто сів у своє авто та відвіз мене прямо до будівлі СБУ. На 01 сервер подібній ситуації мене, скоріше за все, просто послали.

Дуже дякую Павлу Орлику за людяність, адекватність та бажання допомагати гравцям, а також вам — за таку адміністрацію на сервері.
Ви — людина з великої літери.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 04.01.2025

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,839
Реакції
2,044
Бали
253
Вітаю, бажаємо хорошого настрою на сервері та чудової гри.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі