Зачинено Павло Острозький // Перевищення службових вповноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Добрий *-*

Активний
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
4
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Павло Острозький
  2. Особистий нікнейм: Марк Добрий
  3. Суть скарги: Перевищення службових вповноважень Один гравець відкрив по мені вогонь після чого прописав respawn я хотів відіграти РП що він втік з місця затримання і розпочати погоню я поїхав до МОЗу і мене зупиняють( вони не мають права зупинати службове авто) і після того як я їм сказав шо в мене погоня після чого поїхав вони ( також по ієрархії дер. організацій вони мали мене послухати та відпустити!) розтріляли службовий автомобіль після чого затримали мене (вони навіть не представелися це порешення порядку затримання) відвезли мене до НПУ Дніпра я хотів викликати начальство шоб розібратися в ситуації але адміністратор посадив мене до деморгану!!!
  4. Докази (скріншот/відео): тик таймкод: 00,20 00,56 1,44 1,58 (2,15 зі сторони гравця #93 порушення субординації)
  5. Дата порушення: 19,08,2023

Останнє редагування:

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю Шановний Гравець розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Порушень зі сторони працівників НПУ не виявлено так як ви порушили правила ПДР вони мали повне право вас зупинити а після того як ви сіли та почали втікати від них затримати та також гравець Марк Добрий отримує покарання у виді Образа Гравців /pmute 60

Зачинено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі