Розглянуто Павло Шухевич, Іван Шухевич, Артеміо Ескобар, Поллі Грей // SK (Spawn Kill)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Snezha Volkova

Z/L VOLKOV
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
139
Реакції
354
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Павло Шухевич, Іван Шухевич, Артеміо Ескобар, Поллі Грей
2. Особистий нікнейм: Снежа Тороній
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги:

• SK (Spawn Kill) – Вбивство гравця на місці появи/відродження (Spawn). [/jail 30-60 хв.]
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 30.07.

Останнє редагування:

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
І де тут SK?
Ми розвернулися і побачили, що стоїть член ворожого клану та вбили його, звідки ми могли знати, що гравець тільки у гру зайшов.
Тим паче, в правилі прописано, «місце появи/відродження» слів про появлення, після заходу у гру немає.

Спавн вважається, саме після смерті лікарня/картель.

P.S. Від мене на відео DM не видно, так як, був тільки один удар з нанесенням шкоди, а DM вважається від двох ударів з нанесенням шкоди гравцю.

Snezha Volkova

Z/L VOLKOV
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
139
Реакції
354
Бали
66
І де тут SK?
Ми розвернулися і побачили, що стоїть член ворожого клану та вбили його, звідки ми могли знати, що гравець тільки у гру зайшов.
Тим паче, в правилі прописано, «місце появи/відродження» слів про появлення, після заходу у гру немає.

Спавн вважається, саме після смерті лікарня/картель.

P.S. Від мене на відео DM не видно, так як, був тільки один удар з нанесенням шкоди, а DM вважається від двох ударів з нанесенням шкоди гравцю.
Місце появи - є. Відкрий очі і побачиш. Також, на відео добре видно що ВИ БАЧИЛИ як я зайшла тільки в гру і одразу прибігли до мене.
Чекаєм рішення Адміністрації.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Також доповню, що в правилі прописано «Вбивство гравця після появи/відродження», слів про нанесення шкоди під час появлення/відродження НЕМАЄ, а саме вбивство, хто саме вбив на відео не показано.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Місце появи - є. Відкрий очі і побачиш. Також, на відео добре видно що ВИ БАЧИЛИ як я зайшла тільки в гру і одразу прибігли до мене.
Чекаєм рішення Адміністрації.
Бачу тобі видніше, чи ми бачили твою появу чи ні?

P.S. Волкови, давайте більше сліз на форумі!?

Snezha Volkova

Z/L VOLKOV
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
139
Реакції
354
Бали
66
Також доповню, що в правилі прописано «Вбивство гравця після появи/відродження», слів про нанесення шкоди під час появлення/відродження НЕМАЄ, а саме вбивство, хто саме вбив на відео не показано.
Це смішна відмазка з вашої сторони) Очікуйте.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com

Snezha Volkova

Z/L VOLKOV
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
139
Реакції
354
Бали
66
Не відмазка, а факт, так як ти не можеш бути впевненою, чи ми побачили момент твоєї появи.
Включи мізки?
Я надала докази вище. Якщо ви впевнені в своїх словах, нехай гравець Артеміо Ескобар надасть свої докази, тому що він вже біг як тільки в мене появилась картинка. Якщо доказів немає в нього, немає сенсу щось обговорювати.

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
Зачинено від флуду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі