Розглянуто Павло Шухевич//уникнення рп відігровок + ухід в зз // для ГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніксон Рейз

inactive player
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
196
Реакції
180
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Павло Шухевич(1268)
2. Особистий нікнейм: Ніксон Рейз
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги: ухід в зз + уникнення рп відігровок (від з.л клану)
6. Докази (скріншот/відео): тик
7. Дата порушення: 26.09.23

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,193
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Не бачу порушень зі своєї сторони, тому що:

По перше, такого правила як «уникання RP відігровок» НЕМАЄ.
По друге, від автора скарги видно обман адміністрації, так як на відео, ухід в зз, не видно, до чого тоді це написанно?
Якщо вже написав, що від мене був ухід в зз, прикріпляй повне відео даної ситуації та глянемо реальну картину?
По третє, від автора скарги та його сокланів, видно порушення NonRP дії, так як, біля них проїхало повністю затоноване авто, якому, вони ОДИН раз сказали «окошко открываем» і зразу відркрили вогонь по авто….(по правилам потрібно, хочаби 2-3 рази це сказати в голосовий чат)
Також, на скільки я знаю, коли в авто підняті вікна, то його можна тільки опустити, а не «открывать», отже, мною було не зрозумілі почуті слова від даного персонажа.
По четверте, від гравця Лайт Ягамі, видно порушення NonRP, назвав мій ігровий нік-нейм, ще не знаючи, хто був у авто.

Останнє редагування:

Ніксон Рейз

inactive player
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
196
Реакції
180
Бали
46
Не бачу порушень зі своєї сторони, тому що:

По перше, такого правила як «уникання RP відігровок» НЕМАЄ.
По друге, від автора скарги видно обман адміністрації, так як на відео, ухід в зз, не видно, до чого тоді це написанно?
Якщо вже написав, що від мене був ухід в зз, прикріпляй повне відео даної ситуації та глянемо реальну картину?
По третє, від автора скарги та його сокланів, видно порушення NonRP дії, так як, біля них проїхало повністю затоноване авто, якому, вони ОДИН раз сказали «окошко открываем» і зразу відркрили вогонь по авто….(по правилам потрібно, хочаби 2-3 рази це сказати в голосовий чат)
Також, на скільки я знаю, коли в авто підняті вікна, то його можна тільки опустити, а не «открывать», отже, мною було не зрозумілі почуті слова від даного персонажа.
По четверте, від гравця Лайт Ягамі, видно порушення NonRP, назвав мій ігровий нік-нейм, ще не знаючи, хто був у авто.
1. ухід в зз був, якщо я роблю обман, чому не можеш прикріпити відео доказ цього.
2. 3. було сказано 2 рази «окошко открываем» також це було чутно на фрапсі.
4. машину можна запам'ятати, тому що ти не перший раз на ній їздиш, і за день ми бачили тебе рази 3-4. (також номери машини "Тохіс" і колір машини, хоча такі машини їздять дуже рідко на сервері)

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,193
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
1. З моєї сторони не велась відео фіксація, якщо написав, що від мене, був ухід в зз, докажи, що не пустослов та залий фул відео.
2. Очікуємо рішення адміністрації.
3. Вогонь відкрили зразу же, як сказали другий раз «відкривати окошко», так ще й одночасно
4. Колір даного авто регулярно міняється, а такі номера є як мінімум ще на 4 авто на сервері)

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю.

Гравець
Лайт Ягамі (26955) отримає покарання у вигляді 90 хвилин деморгану за DM.

Гравцеь
Вільям Хансен (48765) отримає покарання у вигляді 90 хвилин деморгану за DM.

Ви
(автор) отримаєте покарання у вигляді 150 хвилин деморгану за DM+TK.

Ви не маєте права відкривати вогонь по затонованому авто, бо по РП ви не можете знати хто там сидить, також опираючись на логіку власник машини міг комусь передати руль, чи дати покататись, тому "запам'ятати машину" тут не працює. Ви не можете знати хто в даний момент сидить в авто.

Ухіду в ЗЗ на відео не було, так, як ЗЗ починається майже на самому вході Барабашово
1695868075795.png
Також всі троє гравців отримають мут на 60 хвилин за образливі РП відігровки.

Клан VOLKOV отримує догану за порушення від старшого складу.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі