Зачинено Партія ''Благодійний фонд Буданова''. | Кандитат: Ілля Федосенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123
1756502761879.png
photo_2025-09-20_14-43-30.jpg
photo_2025-09-20_14-43-35.jpg

Партія «Слуга Народу» продовжує підтримувати наших захисників та правоохоронців.
Нещодавно ми передали для Збройних Сил України та Національної поліції необхідні ланчи на суму 90 000 грн, аби кожен боєць мав теплу та якісну їжу. Також було виділено 300 000 грн на премії для найкращих воїнів та працівників НПУ, які щодня демонструють мужність, дисципліну та відданість державі.

Ми переконані, що турбота про військових та правоохоронців — це інвестиція у безпеку кожного українця.
Разом ми сильні, разом ми непереможні!

Також нагадуємо про наш Телеграм Канал

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123
1756502761879.png

1758470159933.png

📢 Заява від партії «Слуга Народу»

Сьогодні, 21 вересня 2025 року, наше місто-герой Харків знову зазнало масованої терористичної атаки. Ворог цинічно намагається зламати наш дух та знищити мирне життя українців. Але ми вкотре довели, що Харків – незламний, а його мешканці сильні та згуртовані.

Як мешканець Харкова, я не міг залишатися осторонь. У ці складні години я допомагав силовим структурам, підтримував цивільних мешканців, а також відкрив двері свого дому для тих, хто потребував прихистку та безпеки. Ми організували теплий прийом, роздавали гарячі ланчи, воду та найнеобхідніше. Головне – ніхто не залишився сам на сам із бідою.

Хочу висловити щиру подяку всім, хто сьогодні став на захист нашого міста:​

• нашим відважним Збройним Силам України,
  • мужнім воїнам Національної поліції,
  • рятівникам із ДСНС,
  • і кожному цивільному, хто простягнув руку допомоги.

Разом ми довели, що єдині у боротьбі, і саме в єдності – наша сила. Харків вистояв і вистоїть, бо кожен із нас робить свій внесок у спільну перемогу.

Ми будемо й надалі підтримувати один одного, допомагати тим, хто цього потребує, і робити все можливе для відновлення міста. Бо Харків – це не лише фортеця, а й серце України.

Разом ми сильні. Разом ми непереможні.
Слава Україні!

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123
1756502761879.png

1759602623370-png.342184

Сьогодні команда «Слуга Народу» організувала та передала гуманітарну допомогу на роботу «Фермер». Ми щиро вдячні всім, хто допомагає та підтримує у цей непростий час.

Ми розуміємо, що останнім часом наша активність була меншою, ніж очікували ви. Просимо вибачення за це. Але ми працюємо над тим, щоб надалі бути поруч з людьми постійно та системно.

Наш пріоритет – підтримка простих громадян, працівників, фермерів і всіх, хто творить майбутнє України. Ми й надалі будемо долучатися до ініціатив, щоб допомагати тим, хто цього потребує найбільше.

Вкладення

• 1759602623370.png
    1759602623370.png
    449.2 Кб · Перегляди: 155

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123
1756502761879.png

1760360100432.png

Сьогодні наша команда "Слуга Народу" у місті Дніпро організувала акцію підтримки для мешканців та гостей міста — роздачу безкоштовних ланчів на вокзалі.
Ми розуміємо, що турбота про людей — це не просто слова, а конкретні дії. Саме тому волонтери та представники партії з самого ранку долучилися до ініціативи, щоб кожен, хто потребує, міг отримати гарячий обід та частинку тепла.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123

1756502761879.png

Звернення Іллі Федосенка до Президентки Ольги Княгини та Офісу Президента

Шановна пані Президентко, Ольго Княгине!

Звертаюся до Вас із глибокою повагою та щирістю у намірі прийняти складне, але, на моє переконання, необхідне рішення — тимчасово заморозити діяльність моєї партії.

Цей крок не є проявом слабкості чи розчарування. Навпаки — це спроба зберегти гідність і відповідальність перед усіма, хто довірив нам свої надії, і зробити паузу там, де поспіх міг би нашкодити. Ми всі бачимо, як швидко змінюються політичні, економічні та суспільні реалії. У цих умовах я вважаю чесним і правильним переосмислити наші подальші дії, щоб не втратити сенс того, заради чого ми починали.

Мені щиро шкода, що обставини склалися саме так. Я вдячний кожному, хто вірив у наші ідеї, хто був поруч у непрості моменти, підтримував, допомагав і боровся за спільну справу. Ваш внесок — безцінний.

Особливо хочу подякувати Вам, пані Президентко, за довіру, підтримку і мудрість, яку Ви неодноразово демонстрували у непростих ситуаціях. Саме завдяки Вашому лідерству ми змогли об’єднати стільки різних, але небайдужих людей навколо спільних цінностей.

Я розумію, що слово «замороження» звучить важко. Але для мене це не кінець, а пауза — необхідна, щоб зібрати сили, оновити бачення, знайти нові підходи до тих викликів, які стоять перед нашою країною.

Ми всі прагнемо змін, але справжні зміни потребують не лише енергії, а й внутрішньої чесності. І саме тому зараз я обираю шлях зупинки, аби потім зробити крок уперед з новою впевненістю і чистими намірами.

Дякую Вам за розуміння, підтримку та людяність.
Вірю, що наші дороги ще не розійшлися, а лише розділилися тимчасово — для того, щоб кожен із нас міг зробити свою частину роботи над помилками, знайти нові сенси й повернутися до спільної справи сильнішими.
З глибокою повагою та вдячністю,
Ілля Федосенко

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,167
Бали
253

1756502761879.png

Звернення Іллі Федосенка до Президентки Ольги Княгини та Офісу Президента

Шановна пані Президентко, Ольго Княгине!

Звертаюся до Вас із глибокою повагою та щирістю у намірі прийняти складне, але, на моє переконання, необхідне рішення — тимчасово заморозити діяльність моєї партії.

Цей крок не є проявом слабкості чи розчарування. Навпаки — це спроба зберегти гідність і відповідальність перед усіма, хто довірив нам свої надії, і зробити паузу там, де поспіх міг би нашкодити. Ми всі бачимо, як швидко змінюються політичні, економічні та суспільні реалії. У цих умовах я вважаю чесним і правильним переосмислити наші подальші дії, щоб не втратити сенс того, заради чого ми починали.

Мені щиро шкода, що обставини склалися саме так. Я вдячний кожному, хто вірив у наші ідеї, хто був поруч у непрості моменти, підтримував, допомагав і боровся за спільну справу. Ваш внесок — безцінний.

Особливо хочу подякувати Вам, пані Президентко, за довіру, підтримку і мудрість, яку Ви неодноразово демонстрували у непростих ситуаціях. Саме завдяки Вашому лідерству ми змогли об’єднати стільки різних, але небайдужих людей навколо спільних цінностей.

Я розумію, що слово «замороження» звучить важко. Але для мене це не кінець, а пауза — необхідна, щоб зібрати сили, оновити бачення, знайти нові підходи до тих викликів, які стоять перед нашою країною.

Ми всі прагнемо змін, але справжні зміни потребують не лише енергії, а й внутрішньої чесності. І саме тому зараз я обираю шлях зупинки, аби потім зробити крок уперед з новою впевненістю і чистими намірами.

Дякую Вам за розуміння, підтримку та людяність.
Вірю, що наші дороги ще не розійшлися, а лише розділилися тимчасово — для того, щоб кожен із нас міг зробити свою частину роботи над помилками, знайти нові сенси й повернутися до спільної справи сильнішими.
З глибокою повагою та вдячністю,
Ілля Федосенко
Шановний Ілле!

Дякую Вам за Ваше щире й виважене звернення.
Я з розумінням ставлюся до Вашого рішення тимчасово призупинити діяльність партії, адже бачу в ньому не слабкість, а прояв зрілості та відповідальності перед своїми прихильниками й перед державою.

Політична діяльність — це не лише боротьба, але й уміння вчасно зробити паузу, щоб переосмислити шлях, цілі та цінності. Такі рішення завжди нелегкі, проте саме вони відрізняють справжніх лідерів від тих, хто керується лише емоціями.

Я ціную Вашу чесність, людяність і відданість ідеалам, з якими Ви прийшли у політику. У часи змін кожен крок, зроблений із повагою до власних принципів і до держави, є важливим внеском у спільну справу — розбудову сильної, справедливої, єдиної України.

Переконана, що пауза, про яку Ви говорите, стане для Вас часом оновлення та зміцнення. Справжні ідеї не зникають — вони визрівають, щоб повернутися у ще потужнішій формі.

Вірю, що Ваша енергія, досвід і щире прагнення до змін знайдуть своє продовження. Двері співпраці залишаються відкритими — для діалогу, взаємопідтримки та спільного бачення майбутнього країни.

З повагою та вдячністю,
Ольга Княгиня
Президент України

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123
Президенту України
Її Високоповажності Ользі Княгині
та Офісу Президента України

від Іллі Федосенка

Шановна пані Президенте!
Шановні представники Офісу Президента України!

Звертаюся до Вас із щирим та виваженим проханням щодо розмороження діяльності політичної партії, представником якої я є.

Від моменту призупинення діяльності партії минув значний проміжок часу. За цей період були переосмислені допущені помилки, зроблені відповідні висновки та проведена внутрішня робота, спрямована на приведення діяльності партії у повну відповідність до чинного законодавства України, принципів демократичної держави та національних інтересів.

Переконаний, що на сьогодні відсутні підстави, які б унеможливлювали подальшу діяльність партії. Навпаки — її робота може стати корисною для суспільства, сприяти розвитку громадянської активності та політичного плюралізму, що є важливими складовими демократичної України.

Прошу Вас розглянути можливість розмороження діяльності партії та надати шанс продовжити роботу виключно в правовому полі, з повагою до держави, її інститутів та громадян.

Заздалегідь вдячний за увагу до мого звернення та сподіваюся на об’єктивний і справедливий розгляд.

З повагою
Ілля Федосенко

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,167
Бали
253
Схвалено!
Членський збір становить - 300.000. Потрібно сплачувати кожного тижня.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123

Фе! партія та Народ Слуга.png

📢 ГЛОБАЛЬНІ ЗМІНИ В ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»​

Шановні учасники та громадяни!

Повідомляємо про масштабні організаційні та ідеологічні зміни в діяльності партії «Слуга Народу».
Відтепер партія офіційно змінює свою назву на:

«НАРОД СЛУГА»

Це рішення символізує новий підхід до політики, де влада служить суспільству, а не навпаки.

🔄 КАДРОВІ ЗМІНИ В ПАРТІЇ​

Заступник Засновника Партії:
вакантно

З партії виходять:
— Максим Кривоніс
— Денис Авдеєв

Висловлюємо щиру подяку за внесок у розвиток партії та виконану роботу 🤝

🆕 НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ​

Заступник Партії:
Тимур Шевчук

Куратор Партії:

Женя Жендосович

Учасники партії:

— Кіріл Неон
— Аня Чортенко
— Дімон Кастро

Вітаємо з призначенням на посади та бажаємо плідної роботи!
Також очікуємо на повернення інших активних учасників до оновленої команди.

🎯 ОНОВЛЕНІ ЦІЛІ ПАРТІЇ «НАРОД СЛУГА»​

Національна єдність та інтеграція​

Партія виступає за згуртованість українського суспільства, розвиток національної ідентичності, взаємну повагу між регіонами та соціальними групами.

🚀 Сучасний розвиток країни​

Модернізація економіки, інфраструктури, соціальних і державних сервісів задля покращення якості життя громадян та сталого розвитку.

⚖️ Прозора та відповідальна влада​

Зміцнення демократичних інституцій, реальна участь громадян у прийнятті рішень, повна підзвітність посадових осіб.

🛡️КОРУПЦІЙНІ ЦІЛІ ТА ЗВІТНІСТЬ ПАРТІЇ​

🔹 100% Звітність корпції від Партії
🔹 Внутрішній контроль і перевірка діяльності партійних посадовців
🔹 Публічна звітність керівництва партії перед учасниками та громадянами
🔹 Підтримка незалежного громадського контролю
🔹 Ініціювання реформ, спрямованих на допомогу корупційних схем

Партія «Народ Слуга» відкрито декларує:

Корупція — головний друг Держави.

📌 КЛЮЧОВІ ЗАВДАННЯ ПАРТІЇ​

▪ Стимулювання національного діалогу
Форуми, круглі столи, громадські обговорення на всіх рівнях.

▪ Соціальні ініціативи
Підтримка малозабезпечених, пенсіонерів, осіб з інвалідністю, рівний доступ до послуг.

▪ Комунікація з громадянами
Зворотний зв’язок, правова просвіта, оперативне реагування на звернення.

🧭 ОСНОВНІ НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ​

🔹 Консолідація суспільства
🔹 Демократичні перетворення та антикорупційні реформи
🔹 Економічна трансформація та створення робочих місць

🏛️ ПРІОРИТЕТНІ РЕФОРМИ​

🔹 МВС / НПУ / СБУ​

• Підвищення зарплат і соцзахисту​
  • Права людини в основі підготовки​
  • Громадський контроль​
  • Жорстка антикорупційна політика​

🔹 Міністерство оборони​

• Посилення обороноздатності​
  • Підтримка військових і сімей​
  • Оборонна підготовка цивільних​

🔹 Міністерство юстиції​

• Незалежність судів​
  • Цифрове правосуддя​
  • Реабілітація замість репресій​

🔹 Міністерство охорони здоров’я​

• Підвищення зарплат медикам​
  • Телемедицина​
  • Профілактика та інновації​

🔧 ІНШІ СТРАТЕГІЧНІ СЕКТОРИ​

ЗМІ: свобода слова, захист журналістів
Укрзалізниця: модернізація та електронні сервіси
ДСНС: сучасне обладнання та цивільна безпека

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123

📝 ЗВІТ ДІЯЛЬНОСТІ ПАРТІЇ «НАРОД СЛУГА»
📅 30 січня 2026 року

1769768675409.png

Сьогодні представники політичної партії «Народ Слуга» здійснили робочий візит до АТ «Укрзалізниця».

У ході зустрічі було обговорено актуальні питання функціонування та розвитку залізничної інфраструктури, а також потреби підприємства в умовах сьогодення. Партія «Народ Слуга» вкотре підтвердила свою відкритість до діалогу та готовність підтримувати стратегічно важливі державні підприємства.

У межах цього візиту партією було надано грошову допомогу у розмірі 500 000 гривень, яка буде спрямована на підтримку діяльності АТ «Укрзалізниця» та покращення робочих процесів.

Ми переконані, що реальна допомога та конкретні дії — це основа відповідальної політики. Партія «Народ Слуга» і надалі працюватиме задля розвитку державних інституцій, підтримки національної економіки та добробуту громадян України.
ЗВІТ

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123
📰 ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПАРТІЇ «НАРОД СЛУГА»

Повідомляємо, що рішенням керівництва партії «Народ Слуга» Тимура Шевчука було знято з посади заступника у зв’язку з тим, що він ініціював створення власної політичної партії.

Партія «Народ Слуга» дякує Тимуру Шевчуку за виконану роботу та внесок у спільну діяльність і бажає успіхів у подальшій політичній діяльності.​

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
332
Реакції
363
Бали
123

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
від партії «Народ Слуга»

Партія «Народ Слуга» повідомляє про кадрові зміни у керівництві партії.
Відтепер Дімон Кастро офіційно обіймає посаду заступника власника партії.

Ми переконані, що його досвід, відповідальність та бачення розвитку стануть вагомим внеском у подальше зростання й зміцнення партії. Попереду — нові виклики, амбітні цілі та спільна робота заради результату.

🤝 Вітаємо Дімона Кастро з призначенням та бажаємо успіхів на новій посаді!
Разом — сильніші. Разом — до перемоги.​

Діма Буданов

Герой Північної України | Генерал ДСНС
Лідер
Реєстрування
2 Гру 2024
Дописи
224
Реакції
162
Бали
88
Вік
15
1770065244205.png

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
від партії «Народ Слуга»

Партія «Народ Слуга» повідомляє про зміни, відтепер партія набирає назву " Благодійний фонд Буданова ", та змінює свій банер на зазначений зверху☝️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі