Схвалено Пауло Лоуренс / ДМ, НОНрп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міла Паркер

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
24
Реакції
2
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Пауло Лоуренс
2. Особистий нікнейм: Нікі Кілл
3. Суть скарги: Їхала по своїх справах, по мені відкрили вогонь просто так. Авто тоніроване, гравці не могли знати що я в клані. Вони відкрили вогонь побачивши мій нік, чим порушили МГ, а саме використали нонрп інформації, тому що без передачі документів, або особистого контакту не можут знати хто я така. Причин для вбивста або використання зброї я не давала, що підпадає під пункт дм, а саме вбивство без IC причини. Війна кланів не є обгрунтуванням, так як я, знову повторую, вони не могли знати, хто сидить за кермом.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
Момент порушення -
5. Дата порушення: 13.01.2023.

Останнє редагування модератором:

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
1. Нікнейм гравця: Пауло Лоуренс
2. Особистий нікнейм: Нікі Кілл
3. Суть скарги: Їхала по своїх справах, по мені відкрили вогонь просто так. Авто тоніроване, гравці не могли знати що я в клані. Вони відкрили вогонь побачивши мій нік, чим порушили МГ, а саме використали нонрп інформації, тому що без передачі документів, або особистого контакту не можут знати хто я така. Причин для вбивста або використання зброї я не давала, що підпадає під пункт дм, а саме вбивство без IC причини. Війна кланів не є обгрунтуванням, так як я, знову повторую, вони не могли знати, хто сидить за кермом.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
Момент порушення -
5. Дата порушення: 13.01.2023.
Воюємо з твоїм кланом вже не перший день, тому по базі данних знаємо номера ваших авто.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю вас шановний гравець!

Беру вашу скаргу на розгляд.

Користувач РыжийАП отримує бан форумного аккаунту .
Усі інші кого не стосується скарга отримують попередження за офтоп.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі