Відмовлено Пауло Лоуренс / ДМ зз + дб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Пауло Лоуренс, Женя Гринник, Арсеній катана
2. Бавікс Макалістер
3. На моєму стрімі було видно як Пауло Лоуренс задавив гравця на тайм коді 10-10 це вже порушення ДБ, також коли біля мене відкрили вогонь, я також відкрив, тому що це буде нон рп уїхати звідти. Коли я відкрив вогонь, в ЗЗ, то гравці клану тохіс також відкрили вогонь, порушили правила, дм зз
DM in GreenZone - (/jail 60 - 160 хвилин.)

Масовий DM(3+ чол) - (/jail 180 - 300- хвилин.) але нас було 2є з напарником, та мені видали бан не зрозуміло за що, і навіть якщо я стріляв раніше біля ГУНП по людині яка задавила полковника СБУ це не нормально??? а клановим навіть не видали ДМ зз коли воно насправді було! тобто ГА не додивляється також до видачі покарання?

4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ринник-Арсеній-катана-дм-дб-стрімснайп.21175/
5. 11.2.23

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
2. Бавікс Макалістер
3. На моєму стрімі було видно як Пауло Лоуренс задавив гравця на тайм коді 10-10 це вже порушення ДБ, також коли біля мене відкрили вогонь, я також відкрив, тому що це буде нон рп уїхати звідти. Коли я відкрив вогонь, в ЗЗ, то гравці клану тохіс також відкрили вогонь, порушили правила, дм зз

Масовий DM(3+ чол) - (/jail 180 - 300- хвилин.) але нас було 2є з напарником, та мені видали бан не зрозуміло за що, і навіть якщо я стріляв раніше біля ГУНП по людині яка задавила полковника СБУ це не нормально??? а клановим навіть не видали ДМ зз коли воно насправді було! тобто ГА не додивляється також до видачі покарання?

4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Пауло-Лоуренс-Женя-Гринник-Арсеній-катана-дм-дб-стрімснайп.21175/
5. 11.2.23
Знаєш, не люблю таких як ти.

1. Людина стояла посеред дороги та прекрасно видно, що я старався зупинитись.
2. Поки сидиш і ниєш на бананових, йди краще вивчи карту ЗЗ.
3. Ти думаєш тебе забанили за один момент? Ти сам на себе жалобу написав, так як закинув довге відео, де було багато порушень.

Останнє редагування:

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
2. Бавікс Макалістер

4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Пауло-Лоуренс-Женя-Гринник-Арсеній-катана-дм-дб-стрімснайп.21175/
5. 11.2.23
1676112634552.png

Повчи хоть трошки)

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Вітаю.
Дубль скарги. Також я передивився докази та повністю згоден з ЗГС Неофіційних Організацій.
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі