Схвалено Пауло Лоуренс , Женя Гринник, Арсеній катана / дм + дб + стрімснайп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Пауло Лоуренс , Женя Гринник, Арсеній катана
2. Бавікс Макалістер
3. Пауло Лоуренс задавив гравця після чого відкрив вогонь просто так, також, 2 машини токсіків, не могли знати де я, в цей час я вів стрім.
4.
тайм код 12.00

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
2. Бавікс Макалістер
3. Пауло Лоуренс задавив гравця після чого відкрив вогонь просто так, також, 2 машини токсіків, не могли знати де я, в цей час я вів стрім.
4.
тайм код 12.00
1. Не по формі.
2. Який стрімснайп, ти смієшся? Ми їздили стрілятись, біля вас був член з ворожого клану "BANDIT" і я почав стріляти у нього. А те що ти почав стріляти у мене - це твої проблеми, ми в вас перші стріляти не починали, і не збирались, но ви самі почали першими наносити урон по нам, тому роби вивод і не плач, откісай)
3. Скарга можна сказати від 3-го лиця.
4. ДМ був від вашою сторони, могли просто розїхатись, но ви самі почали в нас стріляти, тому не плач так більше

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
18
Бали
3
2. Бавікс Макалістер
4.
тайм код 12.00
Де відігровка друже? В тебе ніхто навіть стріляти не хотів і не стріляв. Бачу тут порушення тільки від тебе (ПГ + Нонрп) Причому тут стрімснайп, ти один на сервері граєш чи шо? Ти нас не цікавиш ні в якому плані. Плакай далі хлопче

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Не по формі.
2. Який стрімснайп, ти смієшся? Ми їздили стрілятись, біля вас був член з ворожого клану "BANDIT" і я почав стріляти у нього. А те що ти почав стріляти у мене - це твої проблеми, ми в вас перші стріляти не починали, і не збирались, но ви самі почали першими наносити урон по нам, тому роби вивод і не плач, откісай)
3. Скарга можна сказати від 3-го лиця.
4. ДМ був від вашою сторони, могли просто розїхатись, но ви самі почали в нас стріляти, тому не плач так більше
ми звідки знаємо що це ОПГ? МИ розуміємо що по нам також можуть відкрити вогонь

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Де відігровка друже? В тебе ніхто навіть стріляти не хотів і не стріляв. Бачу тут порушення тільки від тебе (ПГ + Нонрп) Причому тут стрімснайп, ти один на сервері граєш чи шо? Ти нас не цікавиш ні в якому плані. Плакай далі хлопче
12.2. Заборонений стрим снайпінг.
12.3. Заборонена перешкода знімальному процесу.
12.4. Заборонений зрив знімального процесу.
перше почнемо з цього.

далі - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бавікс-Макалістер-Бед-коп.20289/ прошу до ознайомлення, написано - виходити 1 в 4

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
перше почнемо з цього.

далі - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бавікс-Макалістер-Бед-коп.20289/ прошу до ознайомлення, написано - виходити 1 в 4
Який стрімснайпінг, нам немає що робити? Повторюю, на відео видно, що даже стрімснайпу немає, так як ти перший відкрив вогонь по нам, в нас навіть не було цілі з вами стрілятись, но ти захотів по іншому

Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
18
Бали
3
перше почнемо з цього.

Я повинен догататись, шо ти стрімиш, чи як? Чи в тебе якась недоторканність блогерська, я зрозуміти не можу? Яка перешкода, тебе маленького перестріляли, зважаючи на те, що перший стріляти почав ти. Ми повинні були здатись чи шо? Достатньо мислити по дитячому, візьми себе в руки, та не плач. Доречі, якщо залипає капс лок, коли пишеш чиєсь прізвище, то пора клаву в ремонт нести?

Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
18
Бали
3
перше почнемо з цього.

Виходь собі 1 в 4, будь ласка, але нас було п'ятеро ?

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, гравець Пауло Лоуренс отримає покарання а саме КПЗ причина DB, інших порушень не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі