Олександр.10
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 7 Бер 2024
- Дописи
- 342
- Реакції
- 99
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Паша Зеленюк
- Особистий нікнейм: Олександр Рейвел
- Суть скарги: Написав скаргу на полковника СБУ за можливий ухід від РП за що дана людина мала отримати варн у разі порушення, проте даний адміністратор, як я розумію, вважає що покарання у вигляді варна, а також вихід з гри під час РП є РП ситуацією, вибачаюсь за тавтологію, тому і мабуть він мені порадив, своєю відповідю на скаргу, звернутися в прокуратуру, що є РП шлях написання скарги на співробітників державних організацій. Також данну скаргу, яку я закріпив нище, а також подібну скаргу Паша Зеленюк закривав аж цілих 3 дні, що є занадто довго для такої простої ситуації та для такої простої та неприпустимої відповіді для ГС Держ. На мою думку такий довгий розгляд мав відбутися з двох причин: Блат від ГС Держ. до даного полковника, для того, щоб не втрачати даного співробітника, або ж просто Паша Зеленюк не зміг знайти пів години чи навіть годину для того, щоб переглянути відеодокази скарги та від даного полковника, а також для того щоб написати вердикт, тобто не змога виконувати свої обов'язки. Отже, прошу перерозглянути скаргу в короткий термін, та не тільки провести бесіду з даним ГС держ. а можливо спитати чи все ж таки він має змогу виконувати свою роботу, та якщо ні замінити його, тому що особисте життя важливіше ніж розгляд скарги і ігри я це розумію, проте Паша Зеленюк не може стояти на такій посаді коли банальну скаргу він розглядає більше тьох днів. Я вже не згадую за інші його обов'язки.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Моя скарга і Інша скарга
- Дата походження: 02,09,2025