Розглянуто Паша Котик // Некомпетентність, халантність // Для ГА/Керівника Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Паша Котик
  2. Особистий нікнейм: Кирил Фенікс, Едуард Фенікс
  3. Суть скарги: Вітаю шановне керівництво. Склалась не дуже приємна ситуація з Куратором Адміністрації Пашою Котик.
    Почнемо з початку. В понеділок 12 червня, за тиждень до кінця сроку лідера, я дуже зацікавився як перейти на посаду Ігрового помічника. Написаши ГС Держ Сергію Лютику отримав наступну відповідь - . 13 червня поговоривши з ГС, ЗГС, КІП (КА) вияснили, що обзвон можна буде пройти лише після закінчення сроку. Але Паша Котик сказав, що в неділю 18 числа він не може, але зможе у вівторок - . Сьогодні, в суботу 17 червня я і мій заступник Едуард Фенікс бачимо наступну картинку, що КА проводить обзвон на ІП лідеру ЗСУ (докази запросіть в КА, бо не заскрінив), по-перше в якого закінчується срок лідера на 2 дні пізніше мого, чи не попахує блатом? Після того як мій заступник написав Паші Котику, він одразу написав "Заходьте, я проведу вам обзвон" - ... Здається тут є халантність до посади КА... Добре, домовились пройти обзвон сьогодні о 15.30 - . Прийшовши з вулиці додму заступник бачить наступне повідомлення: "Нажаль в вас обох недовіра від КА" - , за минулі заслуги... По-перше ми навіть не знали один одного, по-друге чогось вдруг вирішив, що є недовіра, хоча перед цим вже про все домовились - . Далі поставилось декілька питань до Паші Котика які він переглянув і почав ігнорити питання - . Тобто робимо висновки, недовіра вигадана в останній момент і не зрозуміло чому. Блат в сторону лідера ЗСУ Дениса Джордана, а саме проведення обзвону раніше кінця терміну, але нам з заступником було відмовлено в проведенні обзвону раніше кінця терміну. І халантність до посади в цілому. Шановне керівництво, прошу розбратися в наступних пунктах: 1) звідки з'явилась і взагалі яка недовіра, якщо я відстояв срок лідера і вже не вперше 2) Чому КА Паша Котик відповідає всім різні речі і одним проводить обзвон на ІП, а іншим ні.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): надано вище
  5. Дата походження: 17.08.2024
З повагою, Міський Голова м. Дніпро 03 Кирил Фенікс
та Заступник Міського Голови м. Дніпро 03 Едуард Фенікс
Печатка_Міськ.голова.png

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю!

На рахунок недовіри все просто, при вашій владі неодноразово були помічені спади активу та злив ваших фракцій де ви були при владі, через це й недовіра тому що адміністратор не хоче ризикувати цілісністю адмін команди.
На рахунок того що адміністратор відповідає всім різні речі, У Джеймса Джордана кінець терміну 17.08.2024 тобто все було по правилах і неправомірних дій від адміністратора помічено не було.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі