Кирил Фенікс
SAC with the FBI New-York Field Office
- Реєстрування
- 26 Вер 2022
- Дописи
- 242
- Реакції
- 394
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Паша Котик
- Особистий нікнейм: Кирил Фенікс, Едуард Фенікс
- Суть скарги: Вітаю шановне керівництво. Склалась не дуже приємна ситуація з Куратором Адміністрації Пашою Котик.
Почнемо з початку. В понеділок 12 червня, за тиждень до кінця сроку лідера, я дуже зацікавився як перейти на посаду Ігрового помічника. Написаши ГС Держ Сергію Лютику отримав наступну відповідь - . 13 червня поговоривши з ГС, ЗГС, КІП (КА) вияснили, що обзвон можна буде пройти лише після закінчення сроку. Але Паша Котик сказав, що в неділю 18 числа він не може, але зможе у вівторок - . Сьогодні, в суботу 17 червня я і мій заступник Едуард Фенікс бачимо наступну картинку, що КА проводить обзвон на ІП лідеру ЗСУ (докази запросіть в КА, бо не заскрінив), по-перше в якого закінчується срок лідера на 2 дні пізніше мого, чи не попахує блатом? Після того як мій заступник написав Паші Котику, він одразу написав "Заходьте, я проведу вам обзвон" - ... Здається тут є халантність до посади КА... Добре, домовились пройти обзвон сьогодні о 15.30 - . Прийшовши з вулиці додму заступник бачить наступне повідомлення: "Нажаль в вас обох недовіра від КА" - , за минулі заслуги... По-перше ми навіть не знали один одного, по-друге чогось вдруг вирішив, що є недовіра, хоча перед цим вже про все домовились - . Далі поставилось декілька питань до Паші Котика які він переглянув і почав ігнорити питання - . Тобто робимо висновки, недовіра вигадана в останній момент і не зрозуміло чому. Блат в сторону лідера ЗСУ Дениса Джордана, а саме проведення обзвону раніше кінця терміну, але нам з заступником було відмовлено в проведенні обзвону раніше кінця терміну. І халантність до посади в цілому. Шановне керівництво, прошу розбратися в наступних пунктах: 1) звідки з'явилась і взагалі яка недовіра, якщо я відстояв срок лідера і вже не вперше 2) Чому КА Паша Котик відповідає всім різні речі і одним проводить обзвон на ІП, а іншим ні. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): надано вище
- Дата походження: 17.08.2024