Розглянуто Паша Морріс / Неправильний вердикт (ДЛЯ ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Астаров

Активний
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
52
Реакції
12
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Паша Морріс
  2. Особистий нікнейм: Євген Астаров
  3. Суть скарги:
  4. Патрулюю околиці Харкова після робочого дня. Під'їжджає друг і скидає скаргу з фіксацією шоб посміятися, відкриваю скаргу, а там два полковники з підполковником грубо порушують правила гри та ККУ. Ну думаю, порушу кримінальну справу на всіх зараз. Пізніше зауважую відповідь у цій скарзі від їхнього безпосереднього начальника – Владислава Станкевича генерала НПУ м. Харків. І бачу абсолютну або неуважність, або незнання, або недбалість щодо законодавства.

Сама скарга була написана за порушення статуту на перерахованих вище осіб. Конкретніше там були і грубі ДТП, і ДБ із ДМом.

Власне їх генерал вирішив спробувати виправдати ДМ від своїх співробітників, як стрілянину, якщо інших методів зупинити злочинця немає. У чому ж неуважність/недбалість/незнання? На кілька рядків вище, пишеться, що ці підстави (включаючи вищезгадане) працюють лише ЗА межами населених пунктів, а у фіксації було видно, що всі дії відбувалися в населеному пункті.

Переходимо до найцікавішого. Заливаю скаргу на лідера щодо цієї ситуації із законодавством, розраховуючи як некомпетентність. Скаргу схвалюють, і згодом з'являється скарга на мене від цього ж лідера з причиною "Злив гравців".
    У ній лідер написав, що я заливаю бездумні скарги з метою злиття гравців.

Пояснюю: У моїх скаргах наглядно видно порушення від співробітників державних структур, і я не хочу терпіти, я хочу розвивати сервер, і тому писав на них купу скарг. Там були скарги і за DM, і за NonRP, і за недбалість. ВСІ ВОНИ, ТІЛЬКИ ЩОБ ПРАЦІВНИКИ ЗРОЗУМІЛИ СВОЮ ВИНУ, І ПЕРЕСТАЛИ ТАК РОБИТИ, щоб надалі не принижувати репутацію себе і своїх організацій.

Отже. Минає деякий час і скаргу за "Злив гравців" на мене схвалюють. Пишу адміністратору у розмові СБУ Х, із запитанням "Що-що?" і отримую наступну відповідь: "Ну ти гравець іншої фоакції, який спеціально перезаписав фракції на нпу х
    Це вважається зливом". Невже спроби зробити сервер краще, почистити його від бруду - це злив гравців? Невже прямі скарги на порушення - це злив гравців?
    Це що виходить? Нам потрібно терпіти це, тому що скарги будуть прирівнюватися до зливу?
    Необхідні для скарги матеріали: Скарга на працівників НПУ; Порушення лідера; Скарга на лідера; Відео з працівниками яке лідер намагався оскаржити; Скарга на мене за "Злив гравців"; Відповідь Паши Морріса на моє питання щодо скарги.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У грі ще не отримав. Пишу скаргу саме на ВЕРДИКТ.
  6. Дата походження: 16.09.2023

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

На деяких скаргах відбувалось тренування, тому вони використовували тайзери, але відігровка була не зовсім вірна.
Скарги у вас деякі написані від 3-го обличчя , що заборонено правилами подання скарг, з приводу цього, з Адміністратором буде проведено розмову.

Щодо вас, Адміністратор видав вірне покарання, але на перший раз, воно буде зменшено до 2-х днів, так як, дійсно видно, як ви навмисно зливаєте гравців.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі