Відмовлено Паша Стоун / Блок на 3 дні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Учіха

Новий гравець
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
1. Паша Стоун
2. Вектор Куна (6753919)
3. Які ще неадекватні висловлювання? Я не робив жодних неадекватних висловлювань ані в сторону адміністрації ані в віп чаті, також я не зачіпав батьків чи родичів когось із гравців. Єдине що я пам‘ятаю це слова з нецензурною лексикою в прямому оффтоп чаті в сторону поліції яка мене після того як я зупинився зразу же арештувала без озвученої причини. Але ж це по рп, пане адмін. Паша Стоун, ти мене то в віп чаті блокуєш за якісь «провокації», хоча таких не було і зауваження тобі ж звертали гравці, то вже тут блокуєш аж на 3 дні за оффтоп слова які по рп в сторону поліції? Ну серйозно, друже, в тебе все нормально? Пане адмін, в мене майже 29 рівень, я точно нічого не порушував, тим більше що тягне на 3 дні. Можна мене розблокувати? Дякую наперед.
4. Доказ в скриншоті
5. 10.08.2023
6593A4E9-1146-4430-B424-0C425715FF81.jpeg

Останнє редагування:

Паша Тихий

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
1,104
Реакції
143
Бали
148

Вітаю!
Покарання отримали згідно вердикту в написанній скарзі - Тик
На мою думку це неадекватні висловлювання.
Також розглянув вашу історію покараннь за останній тиждень, Ви неодноразово получали мут по причині - Образи гравців.
Очікуйте рішення ГА/ЗГА

Артур Учіха

Новий гравець
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
Це адекватні висловлювання по рп, я в клані а вони- поліція. В реальному житті такого немає? РП- це реал плей, це реальне життя. Я їм сказав що думаю про них як про поліцію, зупинили і без причини в кайдани закували, от я їм і виказав, я бандит, я в клані, в чому твої проблеми, Паша Стоун?

Я попередні мути то більшість від тебе і не за образи а за «провокування» яких і не було. Роби щось з собою будь ласка. Ми розглядаємо цю скаргу і виносимо висновок а не попередні мути як ти кажеш.

3 дні це справедливо за висловлювання в сторону поліції по рп, пане адміне?

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор видав покарання вірно. За вами неодноразово було замічено неадекватну поведінку.
Відбувайте покарання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі