Розглянуто Пашик Куртов//Спроба зливу клану//Для спец. адміністратора або Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
111
Реакції
151
Бали
46
1. Нікнейм гравця:Пашик Куртов
2. Особистий нікнейм:Владосик Отаманов
3. Клан порушника:scrxll
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація.
На мій клан була написана скарга за масові порушення правил серверу Пашою Куртовим. Хочу зазначити, що скарга написана в більшості за молодших склад учасників клану, які знаходились на стажуванні або вже не присутні в клані зовсім.

Давайте розберемо всю скаргу:

Данна особа вже неоднократно пише скарги на наш клан, що я вважаю спробою зливу.
Ось минулі скарги від цієї особи - Скарга №1 , Скарга №2, Скарга №3
Перший пункт скарги є вихід з гри під час арешту, але чомусь Паша Куртов - це назвав ухідом від RP(за що можуть видати покарання клану).
Другим пунктом він долучає скаргу за розмови після смерті, від гравця, який посідає посаду місцевого в клані.
Третій пункт скарги аналогічний другому, тільки людина займала на той момент посаду молодшого, не пройшла стажування та покинула клан.
Четвертим пунктом зазначена людина на посаді місцевого, яка порушила правило NonRP Дії - за що не передбачувано покарання для клану.
В п'ятому пункті зазначені люди на посаді молодшого(Никита Самурай, який вже не знаходить в клані) та місцевого.
По восьмому пункті зазначена людина на посаді
місцевого.
Десятим пунктом зазначено людину на посаді молодший, яка не пройшла стажування та була кікнута з клану.
По 11 пункту взагалі цікава ситуація.Вася Хокаге минулого дня до скарги знаходився у клані scrxll, на наступний день ми його прийняли до нас на молодшого. І в цей же день Паша Куртов пише на нього скаргу. Цікаво виходить, може це спеціально зроблено для того щоб назбирати жб та залить скаргу на клан?
У 12 пункті вказані модератори клану(Ніксон Рейз та Лайт Ягамі) та старший(Вільям Хансен). За це порушення клан отримав догану сьогоднішнім днем(3+ порушення від модераторів).

Тобто, половина написаний пунктів є несуттєвими. Моя особиста думка, що ця скарга написана в помсту за колективну скаргу на клан scrxll. Вже неодночастно ми помічали, що Паша Куртов пише скарги тільки для нинішнього ГА/колишнього ЗГА - Павла Дурнєва(1, 2, 3, 4,). Якась не зрозуміла для нас позиція, завжди всі пишуть для ГА або ЗГА, а не вибирають конкретну особу для розгляду.

Наразі відцоткова частина, враховуючи всі прописані скарги - 13.75%
Якщо врахувати порушення від старшого складу - 5.00%

Також, прошу додати правила подання скарг за масові порушення. Так як, немає чіткої міри покарання за масові порушення клану, щоб в майбутньому не повторювати подібного та не витрачати свій час.
6. Докази (скріншот/відео):
ТУТ
7. Дата порушення:28.09.23

Останнє редагування:

pvvlxntiy_228

Активний
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
387
Реакції
464
Бали
83
Вітаю, про який злив клану може йти річ, якщо на ваш клан за 3 дні було 12 схвалених скарг та порушення від 2 Зам. Лідерів в грі?
На думку персонажа з іменем Владосик Отаманов багоюз, сексизм, DM, TK, DM Car, PG, DM ZZ - це не суттєві порушення.
На рахунок Васі Хокаге даний персонаж взагалі вводить Адміністрацію в оману з метою власної вигоди, кажучи "Вася Хокаге минулого дня до скарги знаходився у клані scrxll, на наступний день ми його прийняли до нас на молодшого. І в цей же день Паша Куртов пише на нього скаргу", хоча гравець був кікнутий з нашого клану приблизно 9 вересня.
Також, коли ви писали аналогічну скаргу, ви це не вважали зливом, а зараз це чомусь злив.
На рахунок моїх скарг на ім'я Павла Дурнєва. Я вважаю, що даний Адміністратор компетентий та неупередженний, тобто він не займає чиюсь сторону в конфліктах, як минулий ГА.
Підсумовуючи, можу сказати, що Владосик Отаманов в спробі захистити свій клан хоче ввести адміністрацію в оману та виправдовує жорсткі порушення учасників свого клану (Багоюз, сексизм, DM, TK, DM Car, PG, DM ZZ), називаючи їх не суттєвими.

Останнє редагування:
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
111
Реакції
151
Бали
46
Вітаю, про який злив клану може йти річ, якщо на ваш клан за 3 дні було 12 схвалених скарг та порушення від 2 Зам. Лідерів в грі?
На думку персонажа з іменем Владосик Отаманов багоюз, сексизм, DM, TK - це не суттєві порушення.
На рахунок Васі Хокаге даний персонаж взагалі вводить Адміністрацію в оману з метою власної вигоди, кажучи "Вася Хокаге минулого дня до скарги знаходився у клані scrxll, на наступний день ми його прийняли до нас на молодшого. І в цей же день Паша Куртов пише на нього скаргу", хоча гравець був кікнутий з нашого клану ще 9 вересня.
На рахунок моїх скарг на ім'я Павла Дурнєва. Я вважаю, що даний Адміністратор компетентий та неупередженний, тобто він не займає чиюсь сторону в конфліктах, як минулий ГА.
Підсумовуючи, можу сказати, що Владосик Отаманов в спробі захистити свій клан хоче ввести адміністрацію в оману та виправдовує жорсткі порушення учасників свого клану (Багоюз, сексизм, DM, TK), називаючи їх не суттєвими.
Вітаю!
Чекаємо відповіді Адміністрацій!

Приємної гри!

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, бачу що між вами і кланом на який ви пишете йде незрозуміла "форумна війна", якщо буде чітко зафіксований факт зливу клану чи помічені будь-які дії подібного характеру - гравці понесуть покарання.
Вважаю такі скарги недоречними адже адміністрація і так все відслідковує і видає покарання кланам.

Наступні скарги як і від гравця який пише ці скарги так і від вас будуть ретельно перевіряться і приматься відповідні рішення щодо порушення правила "злив клану".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі