Джеймі Рейн
Борець за справедливість
- Реєстрування
- 29 Кві 2023
- Дописи
- 95
- Реакції
- 83
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: Пашутка Ткаченко
- Особистий нікнейм: Джеймі Рейн
- Суть скарги: Працівник НПУ на початку не відіграв, що дістав зброю, почав без будь-якої причини на мене цілитись зброєю та кричати "Працюйте". Ні відігровки, ні причини прицілу на людину. В статуті прописано, що працівники держ.структур не мають права цілитись на людину або стріляти в неї, якщо вона не несе загрози життю держслужбовця, також при діставанні зброї працівник структур повинен відігрувати РП процес, який відіграний НЕ був. Держ. працівник взагалі не мав належних прав цілитись на мене зброєю так як я не несла жодної загрози. За наступний випадок. Держ. працівник НПУ, а саме Пашутка Ткаченко просив робітників ДКВС зачинити його в камері, щоб перевірити "Як працює БАГОЮЗ". Тобто працівник Державної структури ціленаправлено мав наміри використання Багоюзу, що він доречі і зробив, коли був у камері вдруге.
Працівники просто веселились, запускаючи у камери один одного, в тій же частині і Пашутка Ткаченко, який був декілька разів в камері та робив те, за що видають покарання у вигляді варну.
Хочу доповнити, що це вже не перший випадок коли на гравця в держ. структурі, а саме Пашутку Ткаченко пишуть скарги про те, що це НонРп поведінка держ.службовця з проханням видати варн, людина не відігрує РП та вже багато людей на це писали скарги та скаржились особисто на сервері.
(Зазначу, відео такі короткі, тому, що мій фрапс всіх ситуацій взагалом запису на 1 годину я не думаю, що хтось буде переглядати, у скарзі показані ситуації, де і без так званого "Розгляду" можна бачити де держ.службовець не дотримується РП відігровці та РП правилам структур). - Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 26.07.2024