Відмовлено Пергінець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝖚𝖑𝖖𝖆𝖘𝖎𝖎

Поважний гравець
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
114
Реакції
154
Бали
46
1. Нікнейм адміністартора: Василь Пергінець
2. Особистий нікнейм: Ситх Ультрас
3. Суть скарги: Адміністратор Василь Пергінець розглянув на мене скаргу з не правильним розглядом. Так як по перше, фрапс уже почався коли майже була стрільба, Також адміністартор Василь Пергінець розглянув скаргу також іншу скаргу яка була залита на гравця Дава борщук, він видав лише покарання як дм зз, а про дб немає нічого, Вимагаю перевидати покарання та дати ще 1 попередження або догану клану борщук
4. Докази: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№3372-dm-zz-Безбратьєв-Ультрас.317837/ - скарга гравця дави борщук
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№3367-Дм-зз-від-лідера.317699/ - скарга яку залив я на нього
5. Дата порушення: 21.08.2025

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,549
Реакції
1,366
Бали
253
Вітаю!

Хочу дати відповідь на усі ваші запитання.

Хотів вам пояснити, що покарання типу DM in GZ я не видавав, я видав як вам, так і гравцю - FD in GZ.
Також щодо покарання DB - його не повинно бути, оскільки DB - це нанесення шкоди або доведення до несвідомого стану іншого гравця/транспорту за допомогою транспортного засобу.

На відео гравця Дави Борщука видно, де саме ви почали стріляти по ньому, і саме через це він наносити вам урон, також зверніть увагу, що коли ви пригнули з епіцентру, він вас не встиг вбити, оскільки ви вже померли від падіння з висоти, тому DM in GZ наразі я не можу видати, щодо додаткового попередження чи догани - теж немає сенсу, оскільки від модератора було лише FD in GZ, за яке і видається попередження.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання видано доцільно.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі