Валерій Пономарь
Активний
- Реєстрування
- 19 Чер 2023
- Дописи
- 58
- Реакції
- 38
- Бали
- 21
- Нікнейм гравця: 4079
- Особистий нікнейм: Торру Хеллс
- Суть скарги: Закував в кайданки без причини, водив по території СБУ просто так , не реагуючи на мене, не було доказів , потім старший напарник -айді 73996 сказав, відпустити .Тому що, не було доказів мого порушення. Неправомірне застосування своїх службових обовьязків працівника СБУ. Тим самим порушивши мої права, моє вільне переміщення та свободу. Даний гравець повинен нести покарання - за невідповідність своїх службових обовьязків. Таймк код до відео: з 0.01 сек по 0.19 сек водить не розмовляє, не реагує на питання, на 0.20 сек намагаюсь викликати Адміністратора проекту, на 0.38 сек приїзджає його напарник (СТАРШИЙ). на 0.59 сек Старший питає чи є в неї порушення. на 1хв 03 сек питає другий раз чи є фрапс на порушення. НА 1 хв 19сек він питає у старшого то що мене відпускати. НА 1 хв 22 секунді Старший каже що потрібні докази щоб притягнути до відповідальності. 1хв 23 секунді Старший каже відпускати , за відсутності доказів мого так нібито правопорушення. На 1 хв 24 сек Працівник який незаконно мене затримав 4079 зрозумів що перевищив свої службові обовьязки , вживає нецензурну лайку на 1 хв 26 сек Відпускає. Не довівши моє порушення яке я не скоїв. Перевищення службових повноважень !! нецензурна лайка,
- Докази (скріншот/відео):тут
- Дата порушення:11.02.2025