Відмовлено Перевищення Службових повноважень.(3СУ)Не відіграв РП(Міранда)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.84363
2.Григорій Ярошенко
3.Суть.Їхав від бункера до вч так,як там спавняться машини.Для того, щоб перекинути речі в стару автівку ,так як придбав нову ластівку собі.паркуюся в жовтій зоні підбігає два військовослужбовця поки роблю спавн ,авто питають ціль прибуття,бачать що зявляється друге авто,розуміють що спавн авто.кажуть ну добре і уходять.Майже одразу підбігає військовослужбовець.ще раз запитують ціль прибуття кажу картошку садити.нічого провокативного або забороненого тут немає,бо якщо я їм кожному буду окремо пояснювати що я приїхав речі перекинути з авто в авто це буде довго.Дає мені сходу перше попередження,питаю чи він адекватний адже тут жовта зона, а не червона тут можна перебувати виділений відповідний час,дає друге попередження ,проходе до 10 секунд (надів кайданки дістав людину навпроти і пішло поїхало.)причина затримання 45кку куди я проник,чого я проник.питання загальне .Згідно з інформацією бази знань від 07.06.2025 року затвердженою Генералом ЗСУ Віктором Яремою В жовтій зоні дозволено перебувати на авто 2 хвилини пішки 5 хвилин (рахуємо разом скільки я пробув?)
Рахуємо На авто я пробув 25-30 секунд дивлячись звідки рахувати.Пішки 2 хвилини допустимий час не перевищив і нічого з цього не порушив!Йдемо далі.Після того як я перевищив допустимий час працівники ЗСУ (МАЮТЬ)- ключеве слово ,право попросити покинути територію,а не затримувати.Ну да ладно.(Це перевищення повноважень)Також хочу зауважити що військовослужбовець який затримав мене (ЗОБОВЯЗАНИЙ)був зачитати мені міранду чого не зробив,тобіш не відіграв РП..(З компютером у мене все добре,гра не зависала інтернет стабільний я перевіряв.тому збоїв тут не було якіб могли привести до того що я не почув.Міранду).Це також затверджено Генералом!Також Заборонено затримувати Без підстав на затримання!Також затверджено Генералом.Фрапс гарної якості з повною ситуацією!
є фрапс з полнєйшою ситуацією як мене, ще в нпу везуть але там порушень не має!Тому прошу покарання для даного співробітника, а мені компенсацію за 30 хвилин витраченого часу в ІТТ та дискомфорт у кайданках.(P.S.Виправдання у бік працівника ЗСУ що він не знав скільки я перебував,міг би запитати у колег,або щось накшталт цього я думаю будуть недоречні.)Тимбільше ,що поспілкувавшись з адміном Олександром Несторовичем він зазначив ,що взагалі спочатку три усних попередження потім наче три попередження пострілом а потім або ліквідація або затримання.Дякую Гарного дня.!
Тайм Коди:
0:05 прибув до вч(жовта зона)
0:40 спілкування з працівниками
1:55 підбігає інший працівник
2:25 Затримання
4.доказ
5.03.07.2025

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,134
Реакції
560
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Співробітник ЗСУ вам дав правильну відповідь щодо законодавчої бази. Не дивлячись на те що написано на форумі генерала ЗСУ, закон та кодекс є вищими за ієрархією нормативно правових актів / документацій.

Міранду вам міг зачитати і працівник ЗСУ й працівники НПУ, які проводили затримання. Немає значення хто і коли зачитає Міранду, але вона має бути зачитана до вашого арешту в КПЗ.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі