Зачинено Перевищення повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nanochka

Новий гравець
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
21
Реакції
3
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Не можу повідомити, так як за гратами його не видно. НПУ Харків.
2. Особистий нікнейм: Наночка Сейд
3. Суть скарги: Перебільшення своїх повноважень працівників поліції. Працівники поліцїї які знаходили на зміні о 23:30, дозволяли собі бити людей за гратами вчасності мене особисто. Я їх жодним чином не займала, спокійно відбула свій час. Прийняти мою скаргу відмовились, я їм описала як виглядай най активніший злодіяч. У мене запросили відео докази, які не є можливими, якщо ми беремо до уваги спробу відігравання реальних подій. А на персонажі не залишаються синці, від побоїв.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Маю деякі скріни імен працівників які перебували під час спроби подання скарги, та за 20 хв до закінчення терміну покарання: Денис Набанов і ще гравці які покривають свого колегу.
5. Дата порушення: 25.03.2023

Вкладення

• mta-screen_2023-03-26_00-32-26.jpg
    mta-screen_2023-03-26_00-32-26.jpg
    345.7 Кб · Перегляди: 87
  • mta-screen_2023-03-26_00-51-50.jpg
    mta-screen_2023-03-26_00-51-50.jpg
    386.5 Кб · Перегляди: 82
Останнє редагування:

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Доброї ночі, вельми шановний гравець , ви готові получити бан ігрового аккаунту зі своєм «другом» , якщо я завантажу відео з доказами , а саме , як ви прийшли до відділку НПУ м. Харкова та почали вести розмову із працівниками поліції та гравцями які були поруч ?

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Я працівник поліції м.Харкова , перебуваючи із самого початку цієї ситуації , прохали вас скинути відео-доказ в спец. з‘вязок моєму колегі Жені Набанову , для з‘ясування більш детально вашої проблеми , на що ви не погодились і почались з вашої сторони образи та інше , і після чого просто поступок «розумної, здравої людини» , вийшов ваш друг із відділку , дістав АК , далі вже самі знаєте продовження ??

Останнє редагування:

Nanochka

Новий гравець
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
21
Реакції
3
Бали
6
Я не відповідаю за дії свого друга. Я відповідаю за свої дії, слова! Так що не має чого додавати до цієї справи мого знайомого. А тим паче погрожувати цим.

Претензію маю Я особисто!
Мене було вдарено, без причинно.
Тому попрошу відповідати за свої вчинки тих хто саме це зробив. А ви чудово знаєте хто це був, та покриваєте.

До відділку я прийшла самостійно, відсидіти свої порушення, не займаючи нікого, та відбувала свій термін часу. Звільнившись, я не прийшла, а вже була у відділку!

З моїх вуст не було жодних погроз чи принижень.

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Я не відповідаю за дії свого друга. Я відповідаю за свої дії, слова! Так що не має чого додавати до цієї справи мого знайомого. А тим паче погрожувати цим.

Претензію маю Я особисто!
Мене було вдарено, без причинно.
Тому попрошу відповідати за свої вчинки тих хто саме це зробив. А ви чудово знаєте хто це був, та покриваєте.

До відділку я прийшла самостійно, відсидіти свої порушення, не займаючи нікого, та відбувала свій термін часу. Звільнившись, я не прийшла, а вже була у відділку!

З моїх вуст не було жодних погроз чи принижень.
Пані , ви ж були разом, тому чому на наше прохання скинути докази в спец.зв’язок, який ми вам повідомили , ви відмовились ? В нас ніхто нікого не прикриває , все діє в рамках статуту та отримує покарання! Чому ви не сказали своєму другові, щоб він себе адекватно поводив? Чи він так само з вами розмовляє та ображає ? Не бачу сенсу вести з вами розмову далі , будемо чекати відповіді адміністратора , надобраніч.

Nanochka

Новий гравець
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
21
Реакції
3
Бали
6
Я працівник поліції м.Харкова , перебуваючи із самого початку цієї ситуації , прохали вас скинути відео-доказ в спец. з‘вязок моєму колегі Жені Набанову , для з‘ясування більш детально вашої проблеми , на що ви не погодились і почались з вашої сторони образи та інше , і після чого просто поступок «розумної, здравої людини» , вийшов ваш друг із відділку , дістав АК , далі вже самі знаєте продовження ??
Я не знаю продовження, так як я залишилась у відділку та чекала на прийняття моєї скарги. (Ваша поведінка теж не відповідала законно порядним працівникам поліції, як і мого знайомого, та скарга не про це).

Я повідомила як виглядає працівник, о котрій годині він був на зміні, ім'я я не могла бачити, я була за гратами та жодного слова він не промовляв, щоб хоча б прочитати його ім'я. Я не приймала до уваги, що ваші новобранці (це я зрозуміла із розмови з СБУ, що там новобранці були) наносять кривду іншим гравцям до поки не вдарили мене.

Я несу відповідальність за свої дії, слова! Тому мій кривдник має відповідати за свої!

Тим паче ви займаєте посади громадян право порядку, і відбулося в стінах міліції беззаконня.

Я ще не бачила в житті випадку, щоб людину били, а вона це стояла знімала. Я не маю відео.

Максимум, що я змогла зробити, це спробувати зловити хоча б якісь імена. Я бачила не все, можливо їх діставали якісь гравці, та це не надає їм права так вчиняти.

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець!
Скарга складена не по формі!
Форма

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі