Зачинено Перевищення повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
Вітаю, особисто я Вас попросив, щоб Ви пояснили: Чому розмовляєте мовою країни агресора?(коли вперше це почув, я пропустив це поміж вух, не придав цьому значення, але Ви почали цим зловживати); після чого Ви почали тікати та ігнорувати мене та мого полковника, після вашої втечі був відкритий вогонь та переслідування. Автоматично це зараховується як державна зрада(незнання правил лідерів та заступників державних організацій). Приїхавши до будівлі СБУ Ви почали провокацію колишніх дій, за що й були в результаті затримані.
З приводу NonRP, як Ви говорите... Я генерал Служби безпеки України, тому знаю усіх працівників, відповідно до ієрархії. Також не забувайте, що у Вас на бронежелеті є бейджик та звання.
Також, прошу нагадати про те, що я назначав Вас ще на капітана будучи генералом Збройних сил України, тому протягом довгої служби, я Вас добре запам'ятав, навіть по голосу...
Докази надав адміністрації!
(Прошу звернути увагу на неадекватну поведінку в ОФФТОП чаті)
Очікуємо рішення, без СПАМУ та ОФФТОПУ!

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
33
Реакції
20
Бали
31
Вік
26
Вітаю, особисто я Вас попросив, щоб Ви пояснили: Чому розмовляєте мовою країни агресора?(коли вперше це почув, я пропустив це поміж вух, не придав цьому значення, але Ви почали цим зловживати); після чого Ви почали тікати та ігнорувати мене та мого полковника, після вашої втечі був відкритий вогонь та переслідування. Автоматично це зараховується як державна зрада(незнання правил лідерів та заступників державних організацій). Приїхавши до будівлі СБУ Ви почали провокацію колишніх дій, за що й були в результаті затримані.
З приводу NonRP, як Ви говорите... Я генерал Служби безпеки України, тому знаю усіх працівників, відповідно до ієрархії. Також не забувайте, що у Вас на бронежелеті є бейджик та звання.
Також, прошу нагадати про те, що я назначав Вас ще на капітана будучи генералом Збройних сил України, тому протягом довгої служби, я Вас добре запам'ятав, навіть по голосу...
Докази надав адміністрації!
(Прошу звернути увагу на неадекватну поведінку в ОФФТОП чаті)
Очікуємо рішення, без СПАМУ та ОФФТОПУ!
Конкретизуйте, де саме якесь зловживання не пойми чим. По-друге який бейджик може бути на спец.одязі? Оцю маячню, що ви кажете голос запам'ятав, це ваші догадки, і по РП ви не можете "утвєрждать" що то був саме я.

Роман Дрогба

Слава Україні!!!
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
133
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, взяв вашу тему на розгляд, та закрив її від спаму!!!

Роман Дрогба

Слава Україні!!!
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
133
Реакції
58
Бали
28
Вітаю!!!
Скаргу закрито так як скарга була відкликана!!! Гарної гри!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі