Розглянуто Перевод грошей /// Продажа вірт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
296
Реакції
216
Бали
103
1. Ваш сервер: 06
2. Ваш нік та номер облікового запису: Мій нікнейм Станіслав Вінчестер 531 Нікнейм гравця який надсилав гроші Артур Котик 830
3. Суть проблеми: Розказую все як було я закупив броніжелети у гравця в епіцентрі на наступний день він мав вернути мені половину грошей бо ми домовились броніжелети по 15к вроді а мінімалка в епіцентрі 37 на наступний день він мені пише я ставлю гру на запуск та відходжу Гра запускається але потрибує 2FA аунтифікацію від телеграму в цей момент мені гравець надсилає гроші 6 з чимось міліонів і мене десь в той час викидує з гри бо 2 хвилини не підтверджав після того як я вернувся до компютера та зайшов в гру я замітив що гроші надішли на карту але їх ніяк не пробило по історії переводів після чого я написав гравцю бо я не розумів це мої гроші чи його він скинув ще раз і тільки потім до мене до перло шо я вчора все знімав і в мене не мало бути ніц на карті половину я вернув гравцеві але в списку переведень грошей в мене що він мені лише 1 раз переводив якщо логи серверу також не пробивають такі переводи грошей можу предпологати що це критичний баг який допомагає залишати інформацію про перевод лише в 1 гравця в того хто переводив із за чого при продажі вірт за реальну валюту знайти продавця буде майже неможливо або треба буде всі логи переривати попрошу перевірити мої догадки тестерам якщо щось погано пояснив попрошу звирнутися до мене в телеграм абож діскор
prostik22 discord
@titkittikti telegram
4. Докази (відео/скриншот): 5.Точна дата і час, у який трапилось: 01.12.2025 18:00 - 19:00 в мене там майже нічо не пише кромі того бо я тільки з роботи вернувся

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,529
Реакції
964
Бали
253
Вітаю!
Переношу вашу тему у відповідний розділ.
Приємної гри!

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,103
Реакції
744
Бали
253
Доброго вечора.
Перевіривши інформацію як з Вашої сторони, так і у тестовому варіанті зі серверної сторони все "Логується" та у випадку проведення махінацій, продажу ігрової валюти, тощо Адміністрація легко зможе знайти гравців які проводили усі дії.
Фактично коли Ви приєднались на сервер Ви можете отримувати гроші, покарання, тощо, але Ви не можете ніяк діями, грубо кажучи Ви просто заморожені з темним екраном без можливості виконувати будь-які дії, через це, системно Вам нараховуються кошти, але вони не відображаються в історії банку, дана інформація буде передана.
Дякую за звернення.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі