Вікторія Макензі
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Лис 2023
- Дописи
- 15
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
Скарга на модерацію Discord серверу(-ів) UKRAINE GTA
1. Discord сервер(-и): 022. Ім'я та прізвище модератора: Валерія Романова
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: skylex7_
4. Суть звернення:
Модератор Валерія Романова видала мені покарання у вигляді муту на 20 хвилин у текстовому каналі «Спілкування» з офіційним аргументом: «прочитайте форму подачі в закріпі».
Категорично не погоджуюся з цим рішенням, а також із наступним вердиктом у моїй попередній скарзі, де було вказано, що «покарання видано доцільно», з таких причин:
1. У відповіді на попередню скаргу старша модерація сама офіційно визнала, що закріплене повідомлення в каналі «наразі тимчасово відсутнє та буде додане найближчим часом». Як пересічний гравець може дотримуватися форми чи правил, яких фізично немає у відповідному каналі, а сама адміністрація підтверджує їх відсутність? Карати за порушення неіснуючого (або прихованого) на момент написання повідомлення регламенту — це пряме порушення прав гравця.
2. На офіційному скріншоті правил Discord-сервера (пункт 3. «Повідомлення не за темою») зазначено, що покарання видається за контент, що не відповідає тематиці чату/каналу. Проте канал називається «Спілкування» — це загальний чат для комунікації гравців. Жодних чітких обмежень чи конкретно визначеної «вузької тематики» цього каналу в загальних правилах не прописано.
3. Моє повідомлення стосувалося оренди транспорту. На сервері є окремий канал «купівля-продаж», проте оренда не є купівлею чи продажем майна. Оскільки спеціалізованого розділу для оренди не існує, загальний канал «Спілкування» є єдиним логічним місцем, де можна обговорити це питання з іншими гравцями або знайти орендодавця у вільній формі.
Вважаю дії модератора упередженими, а вердикт про «доцільність» — абсурдним, оскільки гравців карають за невиконання вимог, які технічно не були опубліковані в інформаційних блоках каналу.
Прошу вище керівництво детально розібратися в даній ситуації, провести бесіду з модерацією щодо коректності видачі покарань та вчасно оновлювати актуальну інформацію.Дякую.
5. Докази: перший, другий, третій
6. Дата видачі покарання:08.07.2026