- Реєстрування
- 27 Лип 2022
- Дописи
- 566
- Реакції
- 314
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора:Віктор Миколайович
- Особистий нікнейм:Бейлі Овхант
- Суть скарги:Доброго вечора,трішки не зрозуміла вашої відповіді у цій скарзі я надала вам усі докази які потрібні були для винесення справедливого рішення,а рішення яке винесли це просто Блокування участі у Королівській битві, хоча гравець Твикс Бездарь#38489 та Сергій Мавроди#114,повинні були отримати покарання за обман адміністрації,якшо ж вони дійсно обманули ГС Неоф,також хочу додати факт на який мабуть не звернули уваги,а саме коли гравець Сергій Мавроди був вбитий вдруге,один з адміністаторів ГС або ЗГС Неоф був поряд та бачив це чітко,адже вістань була маленька,та не помітити це було важко,доказами цього є Віткат зі сторони мого соклана тайм код 4:13 та Віткат з моєї сторони тайм код 10:53 додатково ще надаю фото Посилання,будь хто це не був з Адміністраторів вони повинні були це бачити,адже вони слідкувади за кількістю учасникі 100%,все ж чомусь гравця Сергій Мавроди знову телепортують,та він знову зявляється у перестрілці тут тайм код 13:42 ,знову був виліт?Чи адміністрація забула кого було вбито 2 хв тому,думаю наврядчи,так як ID у гравця Сергій Мавроди дуже просте,легко запамятовується,отже їх телепортували навмисто,попри усі правила.Також ситуація взагалі несправедлива з того боку,якщо гравець не перезайшов до гри завчасно це його вина,телепортувати назад було не чесно,враховуючи те що битва вже йшла 3-4 хвилини та це змінювало сюжет розвитку подій,як приклад на битвах за тереторії,якшо у гравця стався вильот ніхто не зупиняє битву та не очікує гравця,або битва за Катрель,я розумію що це автоматичний процес,але все ж це ніхто не враховує,та коли вилітає 5 людей на це ніхто звертаю уваги,під час програвання битви.Також раджу перевірити де саме було повідомлена інформація про виліт.Ми витратили час,власні кошти на броніки,аптечки для участі,та мали б шанс перемогти,але через таку проблему,чи як ще це можна назвати,навіть не було шансу,адже ми очікували що з команди DDTMS залишилось 2 гравця а не 4.Надіюсь на детальний перегляд скарги ще раз,та справеливе рішення.Прошу одразу закрити скаргу від оффтопу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):в сутті сскарги
- Дата походження: 20.12.2023
Останнє редагування: